Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri si voie buna la Padina Ursului 4 - 6 octombrie 2019

<< < (2/17) > >>

Louie:
Buna Daniela!
Nu ai gresit deloc, ai scris unde trebuie. Postarile referitoare la excursia care te intereseaza, se fac pe topicul acelei excursii.
Indiferent daca participa sau nu cineva din Iasi, iti spun din proprie experienta ca totul va fi grozav, asa cum sunt toate excursiile in Singles Camp.
Mergi cu inima deschisa, asa cum am facut-o si eu din prima clipa si vei intalni oameni minunati.   :flori:

Gradinaru Daniela:
Va multumesc pentru raspuns.Voi tine cont de sfat.Sanatate si numai bine!

Costa:
Salutare!
Sunt nou aici, am zis sa mai fac si eu niste lucruri noi, sa cunosc persoane noi, iar acest site cu conceptul de excursii de grup cu persoane de peste tot mi-a atras putin atentia.
Mai e cineva din Bucuresti interesat/a de aceasta excursie-petrecere in afara de mine?  :dance:

roxanas:
Buna Costa. La petrecerea de la Padina vin de obicei Bucurestenii si apoi si din zonele apropiate. Cind se va apropia periada excursiei, banuiesc ca aici vor fi mai multe discutii si poate chiar o lista de transport din Buc. pentru a putea sa fie inchiriat un microbuz ( autocar)

Bon Voyage - interne:
Deschidem lista de transport pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Fundatica
1.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă