Aici se discuta > Subiecte generale

Astrologie, horoscop, numerologie

<< < (2/10) > >>

Edith:

Exact cum  spuneam , am foarte  mult  de  invatat :)...

noiembrie:
Tainele astrelor nu vreau sa le deslusesc,am invatat sa-mi cunosc rolul...
Ma gandesc uneori...carei zodii apartinem atunci cand travaliul mamei depinde de alti factori,mai lumesti asa...sa nu mai zic de programare...

wonderland:
Legat de ascendent: da si eu știam că se stabilește în funcție de ora la care ne-am născut. Nu știu câți dintre noi știm ora exactă. Eu știu că undeva pe la 17.00 si nu se știe cât.

Am mai citit că e foarte important, pentru că, cică, după 30-35 ani,  ne cam transformăm și preluăm din trăsăturile și tendințele ascendentului.

Acum văd că e mare agitație cu zodiacul chinezesc.  Ăla în care zodia se identfică în funcție de anul nașterii, iar fiecare an este sub influența unui anumit simbol al zodiacului, reprezentat prin animale.
Deci, ascultând o emisiune de profil cu o ureche, am aflat că sunt Cocoș și că ne pregătim să intrăm în Anul Mistrețului.
Sfaturile primite:
Să nu uit să-mi plătesc datoriile.
Eu zic că n-am altele decât cele de la stat. Nu prea le uit că n-am chef să mă caute fiscul. :buck2:
Să mă organizez mai bine la muncă
Ce coincidență. Asta îmi tot propun și eu, dar nu găsesc o rețeta, o schemă ceva. Mai ales în perioade de criză sau de maximă aglomerație, așa cum sunt de vreo doi ani încoace...
Să ma relaxez mai mult, să fac mișcare mai multă
O recomandare pentru sănătate, tot din categoria ”mi-am propus și eu, stai să văd cum îmi iese”.
Veniturile cică înregistrează o creștere, nu prea mare, dar constantă. Ce să zic, Doamne ajută!

Uau, stai că nu-i așa simplu. Între timp am găsit un site, de unde am aflat că și Cocoșii aștia sunt de mai multe feluri, iar eu sunt Cocoș de Pământ. Interesant, zodia mea e cu semn de Foc.
Gata, m-am încâlcit, nu mai știu nimic din ceea ce oricum nu știam.
În concluzie, sporadic mă uit la previziuni astrologice, dar n-am aprofundat niciodată tema.
O ascultam pe Urania, chiar unde a dispărut, dar tot așa cu mirare, cu sentimentul că e foarte interesant ce spune, dar fără să rețin prea mult, după. Dar știu că felul ei de a prezenta informațiile îmi dădea un sentiment straniu, aproape de înfricoșare.

Dar să rămânem într-o notă veselă și să avem grijă cu Anul Mistrețului care, cică ne va duce la îngrășare. Printre altele, pe care îi las pe cei mai...cunoscători să ne spună.

Leia:
Eu știu doar ca-s o scorpioana mistreț. Cu cine ar trebui sa ma inteleg? Teoretic, bineînțeles...

Necula Mihaela:

Buna dimineata!  :bow:

Leia, am pus doua linkuri cu compatibilitati ale mistretului  http://www.horoscopurania.ro/horoscop-chinezesc-mistret/compatibilitati-mistret.html si ale scorpionului  http://www.horoscopurania.ro/horoscop-scorpion/compatibilitati-scorpion.html

Have a nice day!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă