Aici se discuta > Subiecte generale

Astrologie, horoscop, numerologie

<< < (7/10) > >>

emanuela25.sv:
Foarte interesant! Multumesc, Louie!

wonderland:
Cica, Fecioara, Balanta, Scorpionul si Varsatorul nu spun ce au pe suflet. Asa o fi?

sursa nu e chiar credibila, dar cred ca-s preluate de undeva :)
https://www.andreearaicu.ro/lifestyle/astrologie-cele-4-zodii-care-nu-spun-ce-au-pe-suflet/?fbclid=IwAR12bmhnrbD332995kmtUsqSl5P9F17J15_AvmcMe5k-k0bC_rXmKkEyMYg

Nina Petre:
Uite că eu spun ce-am pe suflet: fără tine ''viața e pustiu''...adică forumul parcă e în vacanță pe termen nelimitat! :(

Louie:

--- Citat din: wonderland din Marți, 16 Iulie 2019, 07:43 ---Cica, Fecioara, Balanta, Scorpionul si Varsatorul nu spun ce au pe suflet. Asa o fi?

sursa nu e chiar credibila, dar cred ca-s preluate de undeva :)

--- Terminare citat ---
La mine se potriveste partial.
Spun ce am pe suflet despre viata personala prietenilor bun, spun tuturor ce am pe suflet privind lucruri generale, dar nu pot spune cuiva  pe care sunt suparata, motivul supararii mele...nasol, nu?  :)

emanuela25.sv:
Eu cred , parerea mea, ca Fecioarele nu spun ce au pe suflet ,critica pe toata lumea si probabil isi deschid sufletul doar celor care le-au castigat increderea. Balantele spun tot , la toata lumea si apoi regreta ca ajung sa fie vulnerabile . Balanta este un semn de aer, mental, fiind singurul semn zodiacal reprezentat de un obiect (un cantar) neinsufletit. Nu o sa vedeti Balante suferind prea mult din dragoste , ele trec repede peste suferinte de genul asta(eu am ascendent in Balanta si vorbesc in cunostinta de cauza). Scorpionul este cred cel mai secretos semn, misterios , discret si introvertit. Este semn de apa si emotiile incearca sa le tina sub control prin acest aer de mister. Despre Varsator nu pot spune prea multe , stiu doar ca sunt oameni deosebit de inteligenti. Puteti completa si voi daca aveti alte pareri.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă