Aici se discuta > Subiecte generale

Astrologie, horoscop, numerologie

<< < (4/10) > >>

Louie:

--- Citat din: emanuela25.sv din Marți, 21 Mai 2019, 20:55 ---Am citit postarile voastre si am mai invatat cate ceva. Urania prezinta horoscopul pe canalul de youtube de la Libertatea. Apropos de zodiacul chinezesc este interesant de stiut care sunt zodiile conflictuale si care sunt prietenii secreti:
Prieteni secreti                                        Zodii conflictuale
Bivol, Sobolan                                         Cal, Sobolan
Tigru, Mistret                                          Oaie, Bivol
Iepure, Caine                                          Maimuta, Tigru
Dragon, Cocos                                         Cocos, Iepure
Sarpe, Maimuta                                       Caine, Dragon
Cal, Oaie                                                 Mistret, Sarpe

De aceea luna mai este o luna mai dificila, suntem in an de Mistret si acum e luna de Sarpe, dusmanul mistretului. Dupa cum vedeti vremea e capricioasa si mai sunt si alte lucruri nu tocmai placute in aceasta luna.

--- Terminare citat ---
Emanuela, este interesant ce scrii, daca stii mai multe te rog sa ne spui si noua  :)

emanuela25.sv:
Un alt lucru interesant este faptul ca tara noastra este sub semnul Sarpelui, si din acest motiv suntem mai prost aspectati tot anul de Mistret la nivel social si politic. Acest an este sub elementul pamant yin, adica un fel de mocirla, si dupa cum vedeti este prea multa apa, ba un cutremur , ba o alunecare de teren. La nivelul relatiilor interumane este un an al tradarilor, oamenii se mint unii pe altii si apar multe rupturi din aceasta cauza. Dar sunt si lucruri bune, lipseste elementul metal, ceea ce inseamna mai putine atentate sau accidente fata de alti ani.Un alt aspect pozitiv este faptul ca steaua 8, steaua prosperitatii este in acest an in centrul casei. Practic daca vrei sa ai prosperitate trebuie sa folosesti centrul casei cat mai mult pentru a atrage energiile pozitive, si daca se poate sa pui acolo un covor rosu, atentie sa fie patrat si nu rotund.

Leia:
Emanuela, ma uimești. Sunt mistreț și toată viața am avut in minte ca trebuie sa ma feresc de tigru pentru ca “ma va distruge”, iar acum aflu ca e prieten secret. Nimic nu mai știu. Trebuie sa te ferești de “prieteni” secreți sau nu, dacă ești mistreț? Mai mult, știam ca mistrețul are buni prieteni capra (oaia) și nu încă pe cineva. Cred ca știu gresit... Oricum nu astrele m-au pocnit in decursul vremii, ci oamenii, indiferent de zodii.

emanuela25.sv:
Mistretul face parte din triunghiul de alianta al diplomatilor, alaturi de Iepure si de Oaie. Alaturi de Caine formeaza casa domesticitatii, asa se numeste, adica din animal salbatic devine ceva mai bland. Este prieten secret cu Tigrul si il are drept dusman pe Sarpe. Din cate am inteles eu totusi ,nu de Sarpe ar trebui sa se teama ci de prietenul secret Sarpelui, adica de Maimuta. Adica prietenul dusmanului tau este practic si dusmanul tau.Eu de exemplu sunt Iepure,prietenul meu secret este Cainele, dusmanul meu e Cocosul iar prietenul dusmanului  este Dragonul. Eu sunt de meserie profesor de limbi straine si studiez astrologia din pasiune, dar am observat la generatiile de copii Cocosi si mai ales Dragoni ca intr-adevar sunt uneori probleme de comunicare sau mici razvratiri . De asta imi si place astrologia ca reusesc sa dau vina pe ceva  :) cand lucrurile nu merg cum trebuie. In rest fiecare dintre noi este unic cu bune si cu rele, trebuie sa gasim calea sa ne acceptam si sa ne toleram asa cum suntem .Va recomand o melodie frumoasa care mie imi place foarte multhttps://www.youtube.com/watch?v=Zywl6_KubtI Horia Brenciu-Sunt cine vreau sa fiu

Leia:
Îți mulțumesc, Emanuela. In sfârșit am înțeles.
Și, ca și tine, prefer sa dau vina pe astrologie pentru eșecul cu Maimuța. Însă trebuie sa găsesc explicație și pentru Tigrul care numai prieten nu e, daramite secret...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă