Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sa descoperim Bucurestiul, "Micul Paris". 15 - 17 martie 2019

<< < (3/10) > >>

Misona:

--- Citat din: noiembrie din Vineri, 01 Februarie 2019, 09:08 ---Si daca tot ne adunam in Bucuresti,sa descoperim si admiram frumusetile,sa ne imprietenim,nu putem avea si o "cuminte"petrecere?

--- Terminare citat ---

Buna

Ideea este minunata si subscriu!
Ca sa nu complicam lucrurile si/sau sa incurcam programul conceput de Daniela, propun ca bucurestenii care doresc sa se revada/intalneasca sa vina la cina de sambata seara de la Hanul lui Manuc.
Spatiul e generos, mancarea buna si din cate stiu eu, au si formatie, prin urmare, cine doreste, ar putea si dansa.
Sper sa avem vreme buna si sa putem sta afara.

Daca este de acord si Daniela, am avea destul timp sa ne organizam pana atunci:)

Sa ne vedem sanatosi si voiosi!

danieladimitrescu:

Ar fi o idee buna sa vina la Hanul lui Manuc si alti membrii din Bucuresti, care doresc sa-i intalneasca pe cei veniti in aceasta excursie. Trebuie avut in vedere totusi  ca noi cei 36 de persoane avem facuta rezervare la acest Hanul lui Manuc, in ziua de 16 martie 2019, ora 20. Vom avea  ocazia sa ascultam de la 20-23 muzica traditional romaneasca cu Taraful Hanului, iar intre 21-22 vor fi si trei reprize de dansuri populare cu ansamblul Rapsodia Carpatilor.
 Regula pe care ei au stabilit-o pentru masa: mi-au dat 3 variante de meniu, trebuie sa aleg numai una pentru tot grupul, afara de cei vegetarieni, care vor avea meniu spearat.
 Am ales  astfel:
ANTREU - Platou rustic cu zacusca de casa, salata de vinete si fasole batuta
FEL PRINCIPAL - Mixt grill ceafa de porc, piept de pui, frigarui asortate
GARNITURA - Legume coapte
SALATA - Salata verde cu lamaie
DESERT - Tort de ciocolata neagra cu visine alcoolizate
BAUTURI INCLUSE - Un pahar de vin ( 200 ml), sau bere ( 300 ml), sau suc (250 ml).Se poate suplimenta bautura, contra cost.

Pentru vegetarieni: acelasi antreu, acelasi desert, aceleasi bauturi
FEL PRICNIPAL  Salata de legume coapte la gratar cu mamaliguta
SALATA salata asortata de sezon

Un meniu costa 77, 50 lei+ 10% serviciul = total 86 lei.Ar fi bine sa pregatim banii fix, sa nu cautam rest, etc, eu ii voi strange si preda la masa.
Ca urmare, nu stim daca musafirii care vor veni ar trebui sa-si rezerve sau isi incearca norocul  la fata locului. Fiind sambata seara, va fi aglomerat.
Voi reveni si cu variantele de meniu de la Carul cu bere, acolo avem vreo doua trei variante.
Astept parerile voastre.

noiembrie:
Nu stiu altii cum sunt...pentru mine dorinta de a ne gasi sau regasi primeaza.Conteaza mai putin "imbucatura",bautura,nelasand la o parte ,muzica !
Stiu ca pentru cei mai multi dintre noi,timpul e cea mai mare problema.
Poate vom gasi totusi ragaz,vineri sau sambata,  sa fim impreuna si promitem sa ne comportam ca niste gazde.
Nu prea mi-a placut termenul de "musafiri"...

RaduM:
Salut , mai vine cineva din ardeal cu avionul ? ( poate nimerim la aceeasi cursa Cluj - Bucuresti si mai povestim pe avion ) apoi sa ne ajutam sa ajungem din Otopeni la universitate  ? eu o sa ajung vineri dimineata la 9,30

rox:
Salut! Eu sunt din Bucuresti si mi ar face mare placere sa ma alatur grupului pentru cel putin una din seri, la cina! De exemplu la Hanul lui Manuc! Ma ofer sa merg pana acolo si sa rezerv  masa/ mese  langa cele ale grupului, daca sunt doritori si daca e ok pt Daniela. Se poate chiar continua petrecerea in Centrul vechi....:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă