Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019

<< < (2/8) > >>

Rami:
Buna Diana!
Am inteles!
Multumesc mult!
Noapte buna si de mâine, o saptamana cu spor in toate  :angel:

krondia:
Multumesc, Rami, asemenea!
Pentru ca am fost intrebata daca pot participa si localnicii, raspunsul este afirmativ, singura conditie este sa fie membri SinglesCamp. Inscrierea la actiune se face in mod obisnuit.
Nu uitati ca optiunile privind cazarea prin agentie se pot transmite pana in 20 februarie.

krondia:
Va reamintesc ca in aceasta actiune cazarea nu este inclusa.

Daca nu ati vorbit cu mine dar aveti nevoie de cazare, lasati un mesaj aici pe forum sau scrieti un email agentiei.

In cazul in care intentionati sa va descurcati singuri, va recomand sa nu lasati rezervarea pe ultima suta de metri intrucat in weekendul 19-21 aprilie va fi si Pastele catolic si pensiunile din centrul Brasovului sunt deja foarte solicitate.

krondia:
Numai maine nu-i poimaine...
Stiu ca asteptati cu nerabdare actiunea de la Brasov si, pentru ca am aflat ca sunteti mai multi care veniti la Brasov de vineri sau chiar cu cateva zile bune inainte, v-am pregatit o surpriza: O EXTENSIE DE PROGRAM!   *|*
Deci ne vom intalni la Brasov si vineri dupa-amiaza, 19 aprilie!, ora o voi stabili in functie de cum poate ajunge majoritatea. Va rog sa scrieti aici pe forum daca sunteti interesati, mai ales daca nu ati vorbit deja cu mine si mentionati ora la care ati putea ajunge, pentru a stabili programul suplimentar pentru vineri. Nu sunati in agentie, pentru orice intrebari aveti in descrierea actiunii numarul meu de telefon.
Informatiile despre locul si ora la care ne vom intalni vineri, sambata si duminica le veti primi pe email, cu cateva zile inainte de actiune.

Pe curand!

xpandreea:
Salutare!

Eu o sa vin din Iasi cu masina.
Intentionez sa plec de vineri dimineata. Mai este cineva care vrea sa mearga cu mine cu masina?

Ne vedem in curand in orasul meu de suflet :)

Weekend minunat va doresc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă