Arhiva > Arhiva

Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta

<< < (17/74) > >>

Saturnianul:
@Utopie: Si ce-ai citit pe la topicul cu Eminescu n-ai gasit nimic trivial pe-acolo? Ciudat... foarte ciudat! :-\

Utopie:

--- Citat din: Saturnianul din Miercuri, 14 Aprilie 2010, 21:03 ---@Utopie: Si ce-ai citit pe la topicul cu Eminescu n-ai gasit nimic trivial pe-acolo? Ciudat... foarte ciudat! :-\

--- Terminare citat ---

Poeziile lui Eminescu.M-a oripilat si pe mine faptul ca autorul postari n-a pus bipppp...bippp;)Dar nici Eminescu n-a pus...cand a scris

carmentoma:

--- Citat din: Utopie din Miercuri, 14 Aprilie 2010, 19:33 ---

Sunt si eu membra de aproape doua luni pe acest forum care initial promitea mult si credeti-ma ca au urmarit mai toate discutiile purtate si mi-am facut o parere despre multi dintre utilizatori. Totusi, nu nteleg de ce s-a inchis topicul despre Eminescu, unde s-au discutat multe lucruri interesante, multe necunoscute mie, doar din cauza exagerarilor unor membri?  Acolo macar puteam afla lucruri interesante, nu doar trivialitati  prtecum cea de mai sus, creata, daca nu ma insel, de unul dintre impricinati, de cel acuzat, de mai multi, ca ar fi agramat si vulgar. A crescut decenta forumului prin renuntarea la discutia despre Eminescu si Istrati si a sporit prin postarea unor trivialitati jenante precum cea de mai sus, demna de blogul Laurei Andresan? Ma mai gandesc

--- Terminare citat ---

Respectele mele pentru puterea si curajul de a posta aceste cuvinte! Dar ai mare grija: eu asa am devenit "oaia neagra " a forumului! ca am considerat ca se coboar sub un anumit nivel si ca se mentin topicuri "usurele" sau ultravulgare, in detrimentul celui pomenit de tine, dar ca aciolo nu se cearta nimeni! Rabdare multa si toate cele bune!

marcutza:
N-am inteles ce legatura este intre subiectul topicului si offtopicurile de aici, sincer.  :)

OFFTOPIC
dragilor aveti topicuri speciale pt astfel de discutii, unele chiar nu-si au locul pe public(aveti exemple destule, topicuri inchise pt ca nu s-a stiut sa se vorbeasca civilizat si la obiect)  :)

eu una va recomand sectiunea mesaje personale sau telefon sau messenger etc pt astfel de lucruri pe topicuri care cer dialog PE subiect si dezbatere civilizata nu intinsa spre rautate.
decenta unui forum tine TOTI, de modul in care ne prezentam in subiectele abordate indiferent ca este vorba despre Eminescu, Fazan, Religie samd ;)

9.Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu sunt de interes sau care creeaza tensiune si dezacord . Nu sunt acceptate vendetele personale si barfa negativa la adresa altor utilizatori ai forumului .
10.Discutiile in contradictoriu fara rost sau subiectele care nu prezinta un interes general in forum vor fi sterse

ONTOPIC
va rog respectuos sa reveniti la tema topicului !!!  :)

krissunu:
  Ai  dreptate  marcutza    :)   ...este  timpul  sa  revenim  la  "oile" noastre  :)

...uite  !!!  ..sa  discutam putin despre subiectul :

" De  ce  avem nevoie de biserici ."

Si  voi incepe cu o povestire:

"Un om a fost la duhovnicul sau si iscoditor din fire l-a intrebat:
-Parinte, de ce se tot construiesc atatea biserici in Romania? Citeam si ieri in ziare de Catedrala Neamului ca o sa coste o gramada de bani, nu ar fi mai bine sa se cheltuie banii acestia pe lucruri mai cu folos?
Si oricum, nu este Dumnezeu omniprezent peste tot? De ce atatea biserici?
Parintele a suras si i-a zis:
-Uite cum sa iti zic eu tie ca sa pricepi si tu...Si apa este prezenta peste tot in aer sub forma de vapori, da' tot te duci la fantana sau robinet ca sa iti potolesti setea. De aia avem nevoie si de biserici! Ca credinciosii sa aiba un loc unde sa vina si sa isi potoleasca setea de Dumnezeu. "   

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă