Arhiva > Arhiva
Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta
iulielf:
Felicitari, Saturnianu' pt. sprijin si merci! Aceleasi conceptii.
Saturnianul:
--- Citat din: iulielf din Joi, 08 Aprilie 2010, 10:06 --- Felicitari, Saturnianu' pt. sprijin si merci! Aceleasi conceptii.
--- Terminare citat ---
Mulţam, dar n-am făcut decît să-mi exprim părerea. Se pare că ne-om înţelege :)
krissunu:
... si dupa cateva discutii iata ce a iesit :
1. oamenii l-au creat pe Dumnezeu.
2. Dumnezeu este constiinta noastra
3. credinta in ceea ce este numit cu vocabula Dumnezeu
...buuuun !
Dar eu stiu din biblie ca Dumnezeu a creeat pamantul ,...a facut omul dupa chipul si asemanarea sa ,...toate vietatile sunt creeate de El .
( nici un om ,...cat ar fi fost el de intelept ,...o suta de oameni,...o mie ,..o suta de mi ,...un milion de oameni ,..nu pot fi atat de intelepti pentru a scrie o carte cum este biblia . Cuvintele acestei carti nu pot fi inventate de nici o minte stralucita a umanitatii . Cititi-o ,..dar nu ca pe orice carte ,..nu ca pe un roman ,...ci,..ca pe cuvantul lui Dumnezeu )
sile43:
"Dupa ce evreii se intorc cu credinta la Isus Cristos,acceptandu-l ca Mesia,El se va aseza pe tron la Ierusalim,unde va domni 1000 de ani pe pamant,domnie caracterizata prin neprihanire,prosperitate si pace.Cand mileniul acesta se incheie"
Acesta e un citat din Noul Testament.
Avand in vedere ca mileniul sa ca sfarsit,unde e tipul?,ca pe ala care sta pe "tronul"Ierusalimului ,parca il cheama altfel. Sa minta,oare,biblia aia "perfecta"?
krissunu:
...este posibil ,...ca omenirea sa se afle la " punctul " unde pamantul este " lovit " de boli, de razboaie , catastrofe, ...etc. Toate acestea sunt scrise in biblie.
....cu siguranta , Isus va venii .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă