Arhiva > Arhiva

Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta

<< < (8/74) > >>

iulielf:
  Felicitari, Saturnianu' pt. sprijin si merci! Aceleasi conceptii.

Saturnianul:

--- Citat din: iulielf din Joi, 08 Aprilie 2010, 10:06 ---  Felicitari, Saturnianu' pt. sprijin si merci! Aceleasi conceptii.

--- Terminare citat ---

Mulţam, dar n-am făcut decît să-mi exprim părerea. Se pare că ne-om înţelege :)

krissunu:
...  si dupa  cateva  discutii  iata  ce  a  iesit :

1.   oamenii l-au  creat pe Dumnezeu.

2.   Dumnezeu  este constiinta noastra

3.   credinta in ceea  ce  este numit cu  vocabula  Dumnezeu

...buuuun ! 

Dar  eu  stiu  din biblie  ca  Dumnezeu a  creeat pamantul ,...a  facut  omul dupa  chipul si  asemanarea  sa ,...toate  vietatile sunt creeate  de  El .     
      (  nici un om ,...cat  ar  fi fost el  de  intelept ,...o suta de oameni,...o mie ,..o suta de mi ,...un milion de oameni  ,..nu pot fi atat  de  intelepti  pentru a scrie  o  carte  cum  este biblia .  Cuvintele  acestei carti   nu  pot  fi  inventate  de  nici o minte stralucita  a umanitatii . Cititi-o  ,..dar  nu  ca  pe  orice carte ,..nu  ca  pe  un  roman ,...ci,..ca pe cuvantul lui Dumnezeu )

sile43:
"Dupa ce evreii se intorc cu credinta la Isus Cristos,acceptandu-l ca Mesia,El se va aseza pe tron la Ierusalim,unde va domni 1000 de ani pe pamant,domnie caracterizata prin neprihanire,prosperitate si pace.Cand mileniul acesta se incheie"
Acesta e un citat din Noul Testament.
Avand in vedere ca mileniul sa ca sfarsit,unde e tipul?,ca pe ala care sta pe "tronul"Ierusalimului ,parca il cheama altfel. Sa minta,oare,biblia aia "perfecta"?

krissunu:
...este  posibil  ,...ca  omenirea  sa  se afle   la  " punctul " unde pamantul  este " lovit "  de boli, de  razboaie , catastrofe, ...etc.  Toate  acestea sunt  scrise  in  biblie.
....cu  siguranta , Isus va  venii . 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă