Autor Subiect: Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta  (Citit de 102017 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta
« Răspuns #240 : Luni, 31 Mai 2010, 20:57 »
crezi că dacă o să fie... ceva mai puţin îmbucurător, voi fi mai puţin veselă?
totul este să fiu sănătoasă şi să am...... toţi dinţii!
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #241 : Luni, 31 Mai 2010, 21:03 »
crezi că dacă o să fie... ceva mai puţin îmbucurător, voi fi mai puţin veselă?
totul este să fiu sănătoasă şi să am...... toţi dinţii!
super tare, steliana, esti fantastica!!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #242 : Marți, 01 Iunie 2010, 18:09 »
La Biseria Olari din Bucuresti exista o preocupare permanenta pentru copiii orfani, in sensul ca preotii de la acea biserica, solicita enoriasilor sprijinul material pentru binele copilasilor: este vorba de hainute, jucarii, carti, caiete, bani, ce are fiecare.... Si preotii dau exemplu prin faptele lor... Mai mult decat atat, copiii respectivi, cu ajutorul preotilor au format o trupa de teatru, iar astazi, copiii, interpreteaza piesa: "Sfintii Imparati Constantin si Elena". Piesa este jucata chiar in locasul sfant al bisericii de care v-am vorbit... Copiii vin mereu la sfintele slujbe, sunt ca niste ingerasi... Tot la Biserica Olari se mai fac anunturi referitoare la locurile de munca... Va pup pe toti si sa aveti parte de tot ce este mai bun!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #243 : Marți, 01 Iunie 2010, 19:06 »
este ceva.... împărătesc!
nihil sine deo

maria171

• Vizitator

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #245 : Joi, 03 Iunie 2010, 10:10 »
ei, ce e de mirare?!? au si ei nevoie sa negocieze mai bine safirele si rubinele de pe ves(t)minte.. adica cele care scapa din contrabanda de subsol a producerii ves(t)mintelor.. hehehe..  trai, neneaca! :D

silviu

• Vizitator

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #247 : Vineri, 11 Iunie 2010, 23:32 »
remarcabilul stephen hawking!
multumesc, mult de tot, @silviu!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #248 : Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:26 »
Ce i-ai spune lui Dumnezeu daca ar veni la tine?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #249 : Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:34 »
Salut!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #250 : Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:39 »

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #251 : Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:41 »
luciamanta draga, ce intrebare grea! eu sunt prea pacatoasa pentru a-mi putea imagina vreodata ca mi s-ar putea intampla asa ceva, la un nivel asa de inalt. totusi, daca ne gandim ca Dumnezeu salasuieste in fiecare dintre noi, am putea sa ne imaginam, ca un semen de-al nostru ne-ar bate la usa... ce i-am spune?! la fel este foarte greu, pentru ca in superficialitatea noastra poate ne-am uita cum arata acel semen al nostru; cum este imbracat, cum vorbeste; poate nici n-am deschide usa nefiind siguri de intentiile acelei persoane necunoscute. asta imi aduce aminte de o poveste, cu trei barbati care bat la usa unei case si roaga sa fie primiti: personificau dragostea, bogatia si sanatatea.  celei care deschide i se spune ca trebuie sa pofteasca doar pe unul dintre ei.  dupa ce se gandeste bine (si cred ca-l intreaba si pe sot), femeia invita dragostea sa le treaca pragul.  spre mirarea ei, dupa dragoste intrara si sanatatea si bogatia. femeia fu laudata pentru alegerea facuta, singura valabila.
nu, luciamanta, nu pot sa raspund cum se cade la intrebarea ta. dar sa nu uitam sa invitam dragostea intai si intai in inima noastra.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline zinutz

• Full Member
  • Mesaje postate: 135
« Răspuns #252 : Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:42 »

I-as multumi pentru toate cele bune pe care mi le-a daruit, dar si pentru ca m-a ajutat sa le depasesc pe cele "rele" .... si probabil L-as intreba daca pot face si eu la randul meu ceva pentru EL.
Cu drag

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #253 : Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:45 »

I-as multumi pentru toate cele bune pe care mi le-a daruit, dar si pentru ca m-a ajutat sa le depasesc pe cele "rele" .... si probabil L-as intreba daca pot face si eu la randul meu ceva pentru EL.
Te salut, draga mea si te pup mult de tot! Si eu i-as multumi pentru toate si L-as ruga in genunchi sa-mi dea inapoi timpul pierdut...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #254 : Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:49 »
I-as multumi lui Dumnezeu pentru ca inca exist in aceasta lume, pentru ca am avut prieteni care m-au ajutat cand a fost greu. Pentru ca am muncit mult si cu spor.