Arhiva > Arhiva
Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta
luciamanta:
Te salut, Saturnianule, iti doresc numai bine!
silviu:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 18 Mai 2010, 06:34 ---eu m-am spovedit la un calugar de la Manastirea Antim, el mi-a spus de diferentele de varsta dintre parteneri, de canoanele bisericesti...
--- Terminare citat ---
eu m-am spovedit la cuviosul ilarie si a zis ca nu-i pacat daca am fost amic cu o fata de 25 de ani. daca avea sub 18 ani, atunci da, era mare pacat :(
--- Citat din: emanuellen ---mi-am dat seama ca nu prea ai ce cauta peste 40 pe piata.. ca barbatii potriviti acestei virste isi cauta parteneri de 20-30
--- Terminare citat ---
poate doar pentru o aventura, doua...hai trei.
--- Citat din: emanuellen ---Parerea mea e ca vor sa arate ce pot sexsual si cred ca cu o bucata de carne mai frageda o pot mentine mai mult timp..
--- Terminare citat ---
ce sa mentina mai mult timp? :-\
--- Citat din: carmetoma ---Acum, la 46, ma simt cu mult, mult mai tanara decat atunci, desi nu mai sunt o trestioara de 43 de kg, ci o femeie adevarata de peste 65 (Kg. bineinteles!)!
--- Terminare citat ---
multi inainte!(ani bineinteles)
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Marți, 18 Mai 2010, 23:51 ---ce sa mentina mai mult timp?
--- Terminare citat ---
Good question!!! Pe cine.... ce!!! Relatia, probabil.... la ce va gandeati! Sa va fie rusine daca v-ati gandit la ce m-am gandit eu! Ca bun crestin! ...
silviu:
aha, relatia. deci pentru asta trebuie o bucata de carne frageda.
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 19 Mai 2010, 00:27 ---aha, relatia. deci pentru asta trebuie o bucata de carne frageda.
--- Terminare citat ---
....Numai buni crestini nu suntem noi in discutia asta! Doamne, iarta-ne! Si tu, luciamanta, ca iti umplem topicul de... offtopicuri!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă