Arhiva > Arhiva
Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta
EUGENIA110:
Si tu, Lucia. :-* :)
maria171:
lucia spui
--- Citat ---Canaoanele bisericesti interzic diferentele mari de varsta intre doi oameni care doresc sa se casatoreasca.
--- Terminare citat ---
e prima data cand aud asta
daca e adevarat atunci cum ramane cu iosif si fecioara maria?
o sa intreb si eu un preot
Saturnianul:
--- Citat ---Canaoanele bisericesti interzic diferentele mari de varsta intre doi oameni care doresc sa se casatoreasca.
--- Terminare citat ---
Ma abtin sa fac prea multe comentarii pe marginea acestui... "canon". Spun doar atit: sunt canoane care n-au nimic de-a face cu realitatea, cu spiritualitatea si nici macar cu ceea ce numim Dumnezeu. Insusi faptul ca se numesc "canoane bisericesti" arata ca originea lor nu are treaba decit, eventual, tangential cu divinitatea.
PS: Ati incercat sa privit lucrurile din perspectiva asta? Cele doua carti care alcatuiesc Biblia (Vechiul si Noul Testament) sunt in esenta doua extreme: neindurare si umilinta! N-am cartea la indemina dar gasiti cu siguranta exemple.
Saturnianul:
@emanuellen: Io sunt interesat numai de fomeile de la 30 in sus. Any luck for me? ;D
La multi ani @eugenia110 si sa ai parte de toate cele buna. Iar peste 10 ani tot de 40 sa arati ;) Niciodata nu e prea tirziu
carmentoma:
--- Citat din: EUGENIA110 din Luni, 17 Mai 2010, 18:12 --- Eu peste citeva zile fac 56 de ani; e adevarat ca arat ca de 40 ;) E prea tirziu? ???
--- Terminare citat ---
Multi inainte, EUGENIA110! Sper sa ne spui o data mai exacta si sa sarbatoresti aici cu noi! Tineretea eu cred ca e o stare de spirit! V-am mai zis parca, pe aici pe undeva: cand am plecat de la sotul meu, la 28 de ani fara doua luni, cu un pui de un an si jumatate in brate, simteam ca am o suta de ani si ca viata mea era sfarsita! Acum, la 46, ma simt cu mult, mult mai tanara decat atunci, desi nu mai sunt o trestioara de 43 de kg, ci o femeie adevarata de peste 65 (Kg. bineinteles!)! Am invatat intre timp sa pretuiesc fiecare clipa a vietii, asa cum vine, cu bune si cu rele! Si nu, nu e prea tarziu pentru un nou inceput, cu siguranta! Nici pentru mine si nici pentru tine, sau oricare altul (alta) din comunitatea noastra! Lasa-ti doar poarta sufletului deschisa!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă