Arhiva > Arhiva

Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta

<< < (23/74) > >>

maria171:
as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva
mai sunt inca 4-5 topicuri cu subiect religios, inca 2 sunt chiar in sectiunea asta
deci daca puteti sa imi spuneti de ce a mai fost nevoie sa se deschida un nou topic?
nu se putea scrie intr-unul deja existent?

steliana:
Eşti mai mult .... ca inteligentă!
Acceptă pe cei.... mai mult ca inteligenţi!
(glumesc)
cred că există o stare.... de care trebuie să ţinem seama.... la un moment dat... :-*

luciamanta:

--- Citat din: maria171 din Vineri, 14 Mai 2010, 19:05 ---as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva
mai sunt inca 4-5 topicuri cu subiect religios, inca 2 sunt chiar in sectiunea asta
deci daca puteti sa imi spuneti de ce a mai fost nevoie sa se deschida un nou topic?
nu se putea scrie intr-unul deja existent?

--- Terminare citat ---
Maria171, acesta este un topic care se refera, in principal, la marturii de credinta din zilele noastre, minuni traite de noi, de oamenii de langa noi... Sper sa intelegi... E un topic al lectiilor de iubire in armonie cu Divinitatea...

luciamanta:
Maria171, sper sa Te lumineze, Dumnezeu. Te pup cu drag

luciamanta:
Daca un om este credincios, este crestin, de cele mai multe ori este considerat ALTFEL, este considerat cel putin ciudat. Eu am fost apreciata astfel. Si mi-am pus intrebarea: "Cu ce ii deranjez, totusi pe ceilalti?" In conditiile in care lumea de azi poate parea constrangatoare, dura, agresiva cu ce ii deranjez pe ceilalti daca eu imi gasesc adapostul, pacea, puterea, vointa de a trai in iubirea pentru Dumnezeu? Va spun sincer, eu mi-am optimizat viata si am trait si continui sa traiesc frumos incercand, pe masura posibilitatii mele, sa iubesc in mine pe Dumnezeu. 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă