Scrise de noi > Articolele noastre
Craciun si bunici
admin:
Nu ma pot bucura, emotiona, incanta de ceva daca nu impartasesc si cu altii. Asa functionez eu...In plus vreau ca oamenii sa ma cunoasca asa cum sunt eu, nu mi-a placut niciodata sa ma ascund dupa paravane, sa par altfel. Majoritatea celor care au senzatia ca ma cunosc, fara insa sa se apropie de mine, fara sa incerce sa ma inteleaga, sa ma citeasca, au impresia ca sunt o persoana cazona, inflexibila si foarte riguroasa. Probabil ca spre aceasta duce profilul meu, dar asta e doar o latura, cea care se reliefeaza atunci cand muncesc. E adevarat ca atunci cand fac ceva, pentru mine nu exista "lasa pe mai tarziu", "nu pot", "mi-e greu", "lasa ca merge si asa"...Pentru mine si pentru toti cei cu care lucrez...Si de aici perceptia...
In sinea mea insa sunt o persoana emotionala, sentimentala, imi place frumosul, sunt innebunit dupa pictura, dupa arhitectura, ascult multa multa muzica. Iubesc natura, ma contopesc cu ea...As vrea sa-i cunosc toate tainele, sa-i stiu intreg rostul. As urmari viata animalelor ore in sir, fara sa ma plictisesc...
Cand am insa ceva important de facut, stiu sa inchid sertarele cu placeri si iubiri si sa ma concentrez doar pe munca. Urasc esecul, ma ucide gandul ca pot gresi, ca nu am facut bine ceva...Sunt un perfectionist si asta intradevar intra in conflict cu stilul multor oameni. Care ies din tiparele construite mental de mine...Of ce complicat sunt... ::) :-\ :)
pinkpanthere:
Aoleeeu ... numai cazon, inflexibil si foarte riguros ... NU. Tu, care iubesti oamenii asa de mult?! Nu esti complicat deloc. Gasesti totdeauna acea linie dreapta catre ce iti propui ce faci ... si pentru asta muti macazul cum trebuie daca e nevoie ... :whistle:
Carmen-B:
Foarte frumos! Multumim
Navigare
Du-te la versiunea completă