Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
Sandudaniela:
Eu sunt gata de plecare 😃, am platit integral fara sa ezit o secunda. Nu am plecat niciodata singura, sper sa gasesc prieteni noi aici si sa mergem impreuna si in celelalte vacante care sunt foarte tentante. Pupici😘😘😘
krondia:
O intrebare pentru bucuresteni. Puteti sa recomandati un loc unde se poate lasa masina in zona benzinariei Petrom Aurel Vlaicu din Bucuresti, de unde se va pleca spre Azuga?
Ma intreaba cineva care vine din Calarasi.
Profit de ocazie pentru a va incuraja, inca o data, sa va anuntati participarea, sa va grupati daca veniti din alte zone, este mai placut si mai ieftin...
Si off-topic, excursiile nu se pot achita cu tichete de vacanta.
Iarina:
Zona Aviației unde este punctul de întâlnire este una foarte aglomerata. Recomand parcarea pe strada Nicolae Caramfil (pe partea dreapta pe sensul către Băneasa) unde mai sunt locuri disponibile dimineața când lumea pleacă la job. Pentru acest lucru trebuie sa va luați o marja de timp pe care o estimez de ce puțin 35 min cu parcat și întors pe jos pana la punctul de întâlnire. Se mai găsesc și locuri libere pe străduțele adiacente sau lăsat mașina în parcarea Lidl situata la 1 km distanta.
Cătălin Sachelaru:
Nu stiu cum v-ați simțit voi la prima participare , însă eu am emoții ca la prima întâlnire. Abia aștept să văd cum e . Sper să fie frumos.
Camelia M:
Buna! Merge cineva in aceasta excursie din Tulcea, Constanta sau Calarasi?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă