Autor Subiect: Sanatate  (Citit de 253264 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Sanatate
« Răspuns #645 : Sâmbătă, 31 Martie 2012, 23:34 »
zise gabi obeza ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #646 : Duminică, 01 Aprilie 2012, 12:06 »
un pic pe la urechi, ai observat si tu?  :pleasantry:

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #647 : Luni, 02 Aprilie 2012, 19:36 »
am citit articolul de mai jos si am gasit destul de multe informatii folositoare, asa ca-l impart cu voi  :)
dupa cum ati citit pe la reteta zilei, nu-s raw vegana  ;D dar, rasfoind cateva retete, cred ca m-ar tenta sa incerc ceva nou, mai ales ca am o zi/saptamana cand consum doar fructe si legume crude. asa ca, pe langa bine-cunoscutele sucuri  si salate, parca ar merge si o reteta mai "altfel"  ;)
articolul aici:
http://ligiapop.com/2012/03/31/pasi-spre-raw-food-sa-invatam-din-greselile-altora/
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #648 : Luni, 02 Aprilie 2012, 20:09 »
cred ca daca trec pe dieta asta devin invizibil.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #649 : Luni, 02 Aprilie 2012, 21:01 »
nu-i doar o dieta, asta e un mod de viata pt unii ...care stiu, pot si vor  :applause:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #650 : Luni, 02 Aprilie 2012, 21:42 »
da, am auzit si eu ca astia devin nemuritori. apoi, plictisiti de compania pamantenilor vulgari, trec pe carne prajita si sucombeaza in sfarsit prin deces, datorita leziunilor stomacale incompatibile cu viata terestra :'(

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #651 : Marți, 03 Aprilie 2012, 00:32 »
nu-i doar o dieta, asta e un mod de viata pt unii ...care stiu, pot si vor  :applause:

Guess, frumos articol dar nu prea vad cum sa-l pui in aplicare, fara sa dai dintr-o piedica in alta. Sa presupunem ca traiesti in Romania, intr-un orasel ca al meu, unde iarna nu gasesti la piata decat 2 - 3 feluri de legume (din alea care trebuie fierte) si fructe doar din import. Nici pomeneala de alge marine sau germeni de nu stiu care, nici macar de salata verde iarna (si la noi iarna tine 6 luni). Personal, eu mor dupa salata de alge si meniurile doar inabusite de la chinezi sau salatele de cruditati cu migdale sau alte seminte, da' nu cred ca-mi pot permite sa mananc asa ceva zilnic.  :-\

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #652 : Marți, 03 Aprilie 2012, 09:48 »
da, am auzit si eu ca astia devin nemuritori.
io nu stiam asa, dar noroc cu tine  :coolsmiley:

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #653 : Marți, 03 Aprilie 2012, 09:55 »
Guess, frumos articol dar nu prea vad cum sa-l pui in aplicare, fara sa dai dintr-o piedica in alta.
ei, nici nu m-am gandit ca l-ar pune cineva integral in aplicare, ci doar ca am putea spicui cate ceva din el, in functie de preferintele personale. eu pot aplica, dar o zi/saptamana, cum spuneam mai sus. n-as putea adopta acest stil de viata pentru ca "poftesc" destul de des...la o carnita pe gratar, un mic, lactatele , care-s nelipsite la noi, etc ....asa ca aleg doar ce ma avantajeaza  ;)

Personal, eu mor dupa salata de alge si meniurile doar inabusite de la chinezi sau salatele de cruditati cu migdale sau alte seminte, da' nu cred ca-mi pot permite sa mananc asa ceva zilnic.  :-\
este la noi un restaurant chinezesc unde se gateste foarte bine, si eu sunt amatoare de specialitati de la ei, poate mergem cand vii in Iasi  :)

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #654 : Marți, 03 Aprilie 2012, 11:19 »
da, am auzit si eu ca astia devin nemuritori. apoi, plictisiti de compania pamantenilor vulgari, trec pe carne prajita si sucombeaza in sfarsit prin deces, datorita leziunilor stomacale incompatibile cu viata terestra :'(
:thumbup:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #655 : Marți, 03 Aprilie 2012, 11:26 »
ati auzit de fructul minune goji? ??? am vorbit cu un amic mai in varsta si cica tibetanii aia care consuma fructele traiesc peste 100 de ani ::) contin jde vitamine in cantitati uriase, minerale, antioxidanti... asadar si prin urmare, goji = tinerete fara batranete, sanatate, vitalitate, pofta de viata.
l-am intrebat daca a simtit ceva de la fructele astea si cica da, are scaunul mai moale. a! asa da! visul barbatului ajuns la o varsta inaintata asta e: scaunul moale.
da' zic: ceva mai tare ai simtit pe undeva?
e!... pai tu ai vrea asa, imediat?
a! nuuuu... astea trebe sa le papi vreo 20 de ani si abia dupa aia simti ca te mai intaresti pe ici, pe colo.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #656 : Marți, 03 Aprilie 2012, 11:35 »
da, e o adevarata nebunie in ultimul timp cu goji, sunt si in supremarket-uri, si la magazine naturiste. am citit si io ca-s pline de...bunaciuni, dar n-am incercat.

da' zic: ceva mai tare ai simtit pe undeva?
e!... pai tu ai vrea asa, imediat?
a! nuuuu... astea trebe sa le papi vreo 20 de ani si abia dupa aia simti ca te mai intaresti pe ici, pe colo.
io zic sa nu ne stresam de pe acum ca vine o vreme cand ne intarim cu totii  >:D

Offline AdrianaS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #657 : Marți, 03 Aprilie 2012, 19:17 »
Daca vreti, o sa va povestesc eu, c-am dat goji la toata familia, numai nu stiu cand isi va face efectul   :-\ da' va anunt!
E cam scump, nu e rau la gust, dulceag-acrisor, dar cam uscat, mai uscat decat stafidele si trebuie sa fii atent de unde il iei, sa nu fie prea uscat ca inseamna ca-i vechi. La Bucuresti e cam 13 lei 100gr.
Adriana

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #658 : Marți, 03 Aprilie 2012, 22:44 »
Io am luat capsule din fructul Noni, cand incepuse nebunia anterioara lui Goji, si... tot degeaba. Asteptam urmatoarea nebunie salvatoare.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #659 : Marți, 03 Aprilie 2012, 22:48 »
io zic sa nu ne stresam de pe acum ca vine o vreme cand ne intarim cu totii  >:D
;D