Autor Subiect: Sanatate  (Citit de 253300 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Sanatate
« Răspuns #615 : Marți, 06 Martie 2012, 16:52 »
gata! merg la piata sa cumpar pere :applause:
asta apreciez la tine, deschiderea fata de nou, eram sigura c-o sa te "prinda" cura de dezintoxicare  :2funny:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #616 : Marți, 06 Martie 2012, 17:43 »
UN SFAT FOARTE UTIL

Intr-un curs de Absolventi de Pompieri, au fost invatati, ca atunci cand se produce o arsura, fie ea cat de extinsa ar fi, primul ajutor este sa pui partea afectata sub apa rece curgatoare, pana cand se mai racoreste stratul de piele ars si apoi sa aplici un albus de ou, batut usor spuma, numai ca sa fie mai usor de aplicat.
Saptamana trecuta, o prietena a pus la fiert un vas cu apa; cand a luat oala care fierbea, a sarit apa fierbinte pe mana ei si i-a ars o mare parte de piele. A bagat mana imediat sub jet de apa rece, destul timp ca sa nu mai simta caldura initiala, cu toate ca durerea era
ingrozitoare.
Apoi, a spart doua oua, a separat albusul si l-a batut putin si l-a pus pe mana. Mana ei era atat de arsa, incat, cu cat punea albusul pe piele, pielea se usca si ramanea o pelicula care apoi se intarea, si care era colagen natural. A durat cel putin o ora aplicand strat dupa strat albusul
pe mana. Mai tarziu, nu a mai simtit durerea si in ziua urmatoare abia mai avea o urma rosie-maronie, acolo unde se arsese.
Ea a crezut ca va ramane cu o cicatrice oribila, dar pentru surprinderea ei, dupa 10 zile, nu mai avea nici o urma dela acea intamplare, nu mai avea NIMIC !!!
Nici culoarea pielii nu s-a schimbat; acea parte arsa, s-a recuperat total, datorita colagenului existent in albusul de ou, care in realitate, este o placenta si este plina de vitamine.

este adevarat. si eu am utilizat metoda asta, cand a fost cazul. banuiesc ca, daca e vorba de colagen, un albus pe fata are si efecte antirid.  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #617 : Miercuri, 07 Martie 2012, 01:32 »
In primele 5 minute dupa arsura, face bine si mierea de albine, dar nu mai tarziu.
Si eu m-am ales in liceu cu o arsura de gradul IV pe o mana, de la o tigaie cu ulei incins si toti medicii mi-au zis ca o sa-mi ramana cicatrice. M-a vindecat batranica la care stateam in gazda... cu cartofi cruzi dati pe razatoare, badijonari la 3-4 ore in primele trei zile si una pe zi. N-a mai mai ramas nici umbra de urma!

Daca ma gandesc bine, aproape intotdeauna se poate gasi o explicatie biologica.  :blush:
Oul, mierea si cartoful sunt, intr-adevar, "placente" pentru noua generatie care se va naste... si orice "samanta" e un aliment complet.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #618 : Miercuri, 07 Martie 2012, 16:59 »
O colega de a mea, un om absolut deosebit, are nevoie de un neurolog bun. Stie cineva dintre voi unul, "verificat" nu doar laudat? (din Bucuresti)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #619 : Miercuri, 14 Martie 2012, 10:49 »

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #620 : Miercuri, 14 Martie 2012, 12:25 »
astia in articol nu zic nimic despre fast food (asa citit pe diagonala  :-\ )  si in ultima vreme au inceput sa infloreasca si la noi restaurantele de genul asta si shaormeriile'
covrigii sunt oare fast food?

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #621 : Miercuri, 14 Martie 2012, 12:53 »
covrigii sunt oare fast food?
as zice ca da, si eu mai iau uneori la birou covrigi cu seminte de floarea soarelui....sau cu nuca si miere....cu unul din asta pana pe la 2-3 nu-mi mai e foame...dar n-o fac zilnic

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #622 : Miercuri, 14 Martie 2012, 14:24 »
uite o infomatie pentru cei si cele care au un problem (de genul masculin, ca-i de rau  >:D ;D) cu pufosenia. :)

anul trecut am cumparat de pe internet un relax&tone (la aproape juma' de pret fata de cel la care-l comercializau cei cu reclama, si am impresia ca e identic). nu ma asteptam sa fie cine stie ce si sa tina cine stie cat, dar mi-am spus ca oricum costa cat doua sedinte de masaj, deci merita incercat.
dupa cum se obisnuieste, l-am utilizat cu veselie si consecventa cateva zile (masaju-i minunat), dupa care am inceput sa uit de el, daca am vazut ca nu m-a daruit rapid cu dimensiunile lui Kate Moss.  ;D
Fi-miu insa, aflat la varsta adolescentei si preocupat de forma abdomenului sau, a perseverat prin iarna si... surpriza, mica pufosenie care incepuse sa-i apara si sa-l enerveze, a disparut si a lasat in urma un abdomen pe care poti sa spargi nuci.
Ia te uita, mi-am zis, si cum a venit primavara si am inceput sa am o relatie neamicala cu colaceii (ca sa nu zic colaci) crescuti enervant peste iarna, am reinceput masajul cu relax&tone, de vreo 10 zile, aproximativ o ora pe zi. Si zau ca rezultatele sunt vizibile. Ma si mir. foarte. O sa continui pana o sa ma priveasca Claudia Schiffer cu invidie.   :uglystupid2: (adica intr-o viata viitoare ;D)
merita sa incercati.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #623 : Miercuri, 14 Martie 2012, 16:09 »
interesant Micaela....despre asta e vorba? http://www.top-shop.ro/relax_tone_anticelulita-86494-mm.html?csu=general&gtv=1&cex=105901&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=ro_gen_general_sem_google_1__relax%26tone&referrer=google_sem_105901&gkw=relax%26tone&gclid=CKjSloTH5q4CFYIu3woddz59gA
eu n-am crezut in aparatele de genul asta, m-am bazat pe exercitiile de la sala, dar e bine de stiut.... ;)
acum ai si motivatia necesara sa te tii de treaba pentru ca vezi rezultatele, asa ca.....bafta!
cea mai buna recomandare e dupa ce ai folosit produsul si ai obtinut efectele scontate   :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #624 : Miercuri, 14 Martie 2012, 16:15 »
da, produsul este asta, desi cred ca e alt site. cred ca a costat in jur de 110-120 roni, numai.
eu n-am timp de sala si nici nu prea mai am chef sa ma obosesc pe acolo, asa ca e mult mai comod sa-mi lucrez musculatura uitandu-ma la TV.  :)
da, vizibil are rezultate. ma tin de el, de data asta. la viteza mica il folosesc si pentru masaj facial.  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #625 : Miercuri, 14 Martie 2012, 20:51 »
eu n-am crezut in aparatele de genul asta, m-am bazat pe exercitiile de la sala
bine faci. mergi in continuare la sala si lasa aparatele astea nazdravane.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #626 : Sâmbătă, 17 Martie 2012, 21:00 »
Află dacă şi tu vei fi victima "ucigaşului numărul 1" la nivel mondial

Statisticile indică faptul că bolile cardiovasculare vor deveni "ucigaşul nr. 1" la nivel mondial, depăşind bolile infecţioase, iar România ocupă o poziţie îngrijorătoare în topul deceselor din cauze cardiovasculare din lume, conform Fundaţiei Române a Inimii. Campania SOS CARDIO continuă şi anul acesta, iar testul cartonaşelor poate fi efectuat, în continuare, pe situl www.soscardio.ro sau prin telefon la numărul 0800 070 777.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #628 : Vineri, 30 Martie 2012, 09:27 »

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #629 : Vineri, 30 Martie 2012, 09:36 »
neah, nu-i buna dieta asta daca incep sa creasca flori din tine....  :faint:
plus ca modul de combinare a alimentelor nu-i tocmai sanatos (proteine cu carbohidrati)