uite o infomatie pentru cei si cele care au un problem (de genul masculin, ca-i de rau

) cu
pufosenia.

anul trecut am cumparat de pe internet un relax&tone (la aproape juma' de pret fata de cel la care-l comercializau cei cu reclama, si am impresia ca e identic). nu ma asteptam sa fie cine stie ce si sa tina cine stie cat, dar mi-am spus ca oricum costa cat doua sedinte de masaj, deci merita incercat.
dupa cum se obisnuieste, l-am utilizat cu veselie si consecventa cateva zile (masaju-i minunat), dupa care am inceput sa uit de el, daca am vazut ca nu m-a daruit rapid cu dimensiunile lui Kate Moss.

Fi-miu insa, aflat la varsta adolescentei si preocupat de forma abdomenului sau, a perseverat prin iarna si... surpriza, mica pufosenie care incepuse sa-i apara si sa-l enerveze, a disparut si a lasat in urma un abdomen pe care poti sa spargi nuci.
Ia te uita, mi-am zis, si cum a venit primavara si am inceput sa am o relatie neamicala cu colaceii (ca sa nu zic colaci) crescuti enervant peste iarna, am reinceput masajul cu relax&tone, de vreo 10 zile, aproximativ o ora pe zi. Si zau ca rezultatele sunt vizibile. Ma si mir. foarte. O sa continui pana o sa ma priveasca Claudia Schiffer cu invidie.

(adica intr-o viata viitoare

)
merita sa incercati.