Autor Subiect: Sanatate  (Citit de 253387 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
Re: Sanatate
« Răspuns #585 : Duminică, 18 Decembrie 2011, 20:02 »
Am si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva in privinta tratamentului cu argila. Este benefic si in cazul afectiunilor hepatice? Si cum se procedeaza?
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline Sara

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 314
« Răspuns #586 : Marți, 20 Decembrie 2011, 17:25 »
Am si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva in privinta tratamentului cu argila. Este benefic si in cazul afectiunilor hepatice? Si cum se procedeaza?

Tratamentul cu argila este benefic indiferent de afectiunea pe care o are bolnavul/pacientul (ca poti fi sanatos si sa o consumi pentru "intretinere"). Cura cu argila nu are contraindicatii, ba din contra, poate fi folosita pana si de copii. Conteaza foarte mult schema de utilizare, daca tolerezi efectiv gustul (care nu este imbietor dar este suportabil zic eu) si mai depinde si daca crezi in acest tip de tratament. Sa nu uitam ca adesea o mare parte din insanatosire se produce la nivel mental inainte de toate.

Mai conteaza destul de mult tipul de argila folosit (cea rosie este mai buna, mai "bogata").
De preferat ar fi sa folosesti o argila  care nu se gaseste in comert.
E curios cum umarul unei femei poate parea uneori de stanca pentru un barbat.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #587 : Marți, 20 Decembrie 2011, 19:02 »
in ultima vreme am observat ca si medici recomanda tratamentele alternative sau chiar mai mult urmarea simultana a unui tratament clasic cu medicamentatie prescrisa si a unui tratament naturist deoarece cel naturist presupune mai mult timp pana la obtinerea unor rezultate vizibile si atunci la inceput este de ajutor cel clasic

Offline Sara

• Sr. Member
« Răspuns #588 : Miercuri, 21 Decembrie 2011, 09:30 »
Pentru ca suntem la capitolul "sanatate" si nu stiu unde altundeva sa postez...a avut cineva experinete pozitive cu terapiile florale bach?

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #589 : Miercuri, 21 Decembrie 2011, 14:43 »
Tratamentul cu argila este benefic indiferent de afectiunea pe care o are bolnavul/pacientul (ca poti fi sanatos si sa o consumi pentru "intretinere"). 
Multumesc, si cum se spune, voi incepe noul an cu "argila", ca sa ma repar! Am mai luat argila, acum 3 ani cred, si rezultatele s-au vazut imediat. Dar nu stiam daca este valabila si pentru valorile crescute ale transaminazelor (iau tratament medicamentos, care are rezultate foarte lente).
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline Sara

• Sr. Member
« Răspuns #590 : Miercuri, 21 Decembrie 2011, 15:24 »
Lori,  Mircea Bocan  comercializa acum multi ani o argila foarte una (de fapt mai multe tipuri avea, eu am luat numai argila rosie si roz).
Pentru a fi tu linistita, suna si intreaba. Uite:

http://www.alba-medical.info/argila-algo-mircea-bocan/

julia

• Vizitator
« Răspuns #591 : Joi, 22 Decembrie 2011, 20:15 »

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #592 : Joi, 22 Decembrie 2011, 20:47 »
atata "alergatura" pentru bradul care se mai dovedeste si toxic  ???
macar ramanem cu "joggingul" care ar fi sanatos  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #593 : Luni, 02 Ianuarie 2012, 09:31 »
Slăbeşte după Revelion: 8 trucuri ca să scapi rapid de 3 kilograme

Eşti relaxată, odihnită, dar şi cu câteva kilograme în plus după mesele copioase cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Urmează sfaturile eficiente oferite de Prof. Dr. Mencinocopschi ca să scapi rapid de 3 kilograme!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #594 : Marți, 10 Ianuarie 2012, 18:27 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/VjqT1BUXhNo?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
nihil sine deo

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #595 : Marți, 10 Ianuarie 2012, 18:33 »
L-am vazut...mie mi-a placut....si printre altele s-a intamplat ceva cu cartela de telefon si nu mai numerele!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

julia

• Vizitator
« Răspuns #596 : Miercuri, 11 Ianuarie 2012, 18:48 »
cred ca ar fi sanatate curata daca ai pierde si telefonul.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #597 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 11:58 »
Bolile cronice care scad apetitul sexual

Atât la femei, cât şi la bărbaţi, libidoul scăzut poate fi efectul direct al diabetului sau al afecţiunlor cardiovasculare. Ce semne trădează problemele?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #598 : Vineri, 20 Ianuarie 2012, 23:19 »
Uite ce sâni i-au crescut de la yoga

Jordan Carver este un model în vârstă de 25 de ani care practică yoga pentru a se menţine în formă.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #599 : Vineri, 20 Ianuarie 2012, 23:21 »
Uite ce sâni i-au crescut de la yoga

Jordan Carver este un model în vârstă de 25 de ani care practică yoga pentru a se menţine în formă.

banuiam eu ca la ora asta ai preocupari spirituale  :D