Autor Subiect: Sanatate  (Citit de 252847 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Răspuns: Sanatate
« Răspuns #315 : Miercuri, 06 Aprilie 2011, 22:59 »
nu-mi plac dulciurile dar din cauza ierni voi renunta doar la 2 kg.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #317 : Joi, 07 Aprilie 2011, 09:42 »
cu vreo patru kile in minus m-as declara foarte multumita  ;)
poti scapa f usor de ele :)
cred ca acele tipe care ar fi gata sa renunte si la 20 de ani din viata pentru o silueta de invidiat sunt f tinere si f obeze. si le inteleg. am vazut zilele trecute o fata de vreo 17 - 18 ani, genul de persoana pe care preferi s-o sari decat s-o ocolesti :( mergea agale si musca dintr-un sandvis urias >:( nu inteleg cum la o varsta atat de mica era atat de mare la corp ???
nu-mi plac dulciurile dar din cauza ierni voi renunta doar la 2 kg.
din cauza iernii trecute vei renunta la 2 kg ???

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #318 : Joi, 07 Aprilie 2011, 09:48 »
da, din cauza iernii renunt, trebuie pt ca (ti-am mai spus) e mai sanatos plus ca vine caldura  ::)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #319 : Joi, 07 Aprilie 2011, 09:55 »
Mancam in functie de starea de spirit

Bucurestenii activi online, pe retele de socializare si bloguri, consuma diverse feluri de mancare in functie de starea de spirit pe care o au, mancatul fiind pentru ei o activitate influentata de stari si sentimente.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #320 : Joi, 07 Aprilie 2011, 14:28 »

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #321 : Joi, 07 Aprilie 2011, 14:32 »
abia astept sa vina vara sa "fur" porumb sa-l fierb sau sa-l coc in foc, la munte in casuta de vacanta.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #322 : Joi, 07 Aprilie 2011, 14:34 »
eu mananc ca trebuie, nu ca imi este foame

de baeut' , beau toata ziua ~cat sunt on line ~ imposibil sa ma despart de pahar ~ hîc, hîc!  ;D

silviu

• Vizitator

silviu

• Vizitator
« Răspuns #324 : Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 13:52 »

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #325 : Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 14:23 »
   Ce pacaleala! Dieta asta este atit de saraca in calorii, incit slabesti 4 kg in 7 zile ( ceea ce e de fapt o mare greseala, deoarece  ar trebui sa slabim cam 3-4 kg intro luna ), chiar si in cazul in care pestele e inlocuit de un alt fel de carne slaba, pui, curcan, vita; pestele nu "arde grasimile", deoarece, pentru digerarea lui, organismul nu depune efort si nu consuma calorii, asa cum se intimpla de exemplu in cazul consumului carnii de vita.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #326 : Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 14:35 »
Citat din: eugenia110
pestele nu "arde grasimile", deoarece, pentru digerarea lui, organismul nu depune efort si nu consuma calorii, asa cum se intimpla de exemplu in cazul consumului carnii de vita.
organismul depune efort si cand dormi, fara ca sistemul digestiv sa aiba vreo activitate. el arde calorii pentru a te tine in viata.

Ce trebuie să ştii despre uleiul de palmier

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #327 : Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 18:53 »
  Da, Silviu, organismul consuma calorii tot timpul pentru a ne tine in viata, e adevarat. Am vrut sa precizez ca pestele nu face parte din acele alimente care necesita un efort si consum mare pentru procesare si am facut comparatie cu carnea de vita. Ce sa mai spun de alimentele care contin asa zisele calorii negative, adica au mai putine calorii decit
consuma organismul nostru pentru a le prelucra si transforma in substante necesare lui, un bun exemplu fiind ananasul.......

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #328 : Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 19:09 »
N-am inteles prea bine din ce ai scris tu. Adica e bine sa mancam ananas sau nu?

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #329 : Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 19:11 »
Adica e bine sa mancam ananas sau nu?

e bine doar daca iti place  ;D