Autor Subiect: Sanatate  (Citit de 252863 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline giovis85

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
Răspuns: Sanatate
« Răspuns #300 : Luni, 28 Martie 2011, 17:23 »
am gasit un articol referitor la singuratate si mi-am dat seama ca aceasta campanie poate reduce problema singuratatii  http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/singuratatea-ucide-ai-grija-de-prieteni-pentru-sanatatea-ta-1031934
sursa ziare.com
Daca un prieten te-a tradat nu regreta oricine oriunde peste tot este cineva care vrea sa iti faca rau dar tu nu trebe sa suporti o sa iti treaca nu regreta nu tia fost un prieten adevarat

Offline giovis85

• Full Member
« Răspuns #301 : Luni, 28 Martie 2011, 18:41 »
va invit daca doriti sa vorbiti si voi despre problemele de sanatate care va influienteaza viata,ale mele le gasiti mai sus,haideti sa vb ca intr-o familie poate sa ne si ajutam reciproc
Daca un prieten te-a tradat nu regreta oricine oriunde peste tot este cineva care vrea sa iti faca rau dar tu nu trebe sa suporti o sa iti treaca nu regreta nu tia fost un prieten adevarat

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #302 : Luni, 28 Martie 2011, 18:42 »
in viata se poate repara tot mai putin sanatatea,.........

cand am citit tot ce ai scris , primul imbold a fost sa te incurajez, sa te imbarbatez sa-ti spun lucruri de genul gandeste pozitiv, priveste partea plina a paharului etc, etc, etc ~ cand de fapt realizam ca aceste cuvinte ar fi un stereotip . intalnesc pe strada oameni care au probleme de sanatate mari ~ asemanatoare cu ale tale sau chiar mai grele ~ nu stiu ce este in sufletul lor dar le vad tristetea din privire si ma simt abatuta.

ce pot sa-ti spun este ca problemele tale de sanatate (vizibile) nu conteaza (cel putin pentru mine). nu judec dupa aspectul exterior.
sanatate multa!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #303 : Luni, 28 Martie 2011, 20:35 »
offf copilasi dragi...numai sanatate si noroc sa va dea bunul Dumnezeu !!!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #304 : Marți, 29 Martie 2011, 05:32 »
apropo de sanatate ~ cand ai nopti "albe" din cauza starii de sanatate incepe sa se dilueze gandirea pozitiva, increderea si sentimentul de siguranta.

Offline giovis85

• Full Member
« Răspuns #305 : Marți, 29 Martie 2011, 16:46 »
Gabi ai perfecta dreptate,iar in comentariul de mai sus in care ai spus ca nu judeci dupa aspectul exterior,uite asta te face sa fi altfel ca restul oamenilor as vrea sa gandeasca mai multi ca tine

silviu

• Vizitator
« Răspuns #306 : Miercuri, 30 Martie 2011, 15:24 »

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #307 : Joi, 31 Martie 2011, 15:50 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #308 : Joi, 31 Martie 2011, 16:49 »

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #309 : Vineri, 01 Aprilie 2011, 11:40 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #310 : Miercuri, 06 Aprilie 2011, 21:43 »
Un sondaj de opinie realizat în Anglia a arătat că multe tinere ar renunţa la un an din viaţă doar să fie slabe. Tu ce ai fi dispusă să faci?

Presiunea socială este atât de mare pentru femeile tinere încât aproape un sfert din ele ar renunţa la un an din viaţă ca să fie suple precum manechinele. 10% din femei ar renunţa la cinci ani din viaţă, iar 2% ar prefera să trăiască mai puţin cu un deceniu numai ca să fie slabe. Dar asta nu e tot. O fată din 100 ar fi gata să dea 20 de ani din viaţă în schimbul unei siluete de invidiat.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #311 : Miercuri, 06 Aprilie 2011, 22:01 »
pfff, tin la toti anii mei !

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #312 : Miercuri, 06 Aprilie 2011, 22:02 »
eu n-as fi dispusa sa renunt nici la dulciuri, d-apai la cativa ani din existenta...  :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #313 : Miercuri, 06 Aprilie 2011, 22:21 »
e clar ca voi nu sunteti supraponderale :D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #314 : Miercuri, 06 Aprilie 2011, 22:26 »
cu vreo patru kile in minus m-as declara foarte multumita  ;)