Autor Subiect: Sanatate  (Citit de 252821 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Răspuns: Sanatate
« Răspuns #285 : Joi, 24 Februarie 2011, 09:26 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #286 : Marți, 22 Martie 2011, 14:31 »

Offline giovis85

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
« Răspuns #287 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 22:24 »
cat de imporatant e mersul pe bicicleta pentru sanatate relaxare,parerea mea e ca e foarte inportant,te relaxeaza in+ faci miscare si nu poluezi planeta care iarasi inseamna sanatate atatea beneficii are mersul cu bicicleta dar conteaza si pe unde mergi de ex in parcuri aer curat linise,iar mersul pe bicicleta conbinat cu o muzica relaxanta e super sa te tot plimbi mai ales daca nu e trafic si nu simti miros de esapament,mie imi place sa ma plimb dar nu prea am pe unde si cu cine
Daca un prieten te-a tradat nu regreta oricine oriunde peste tot este cineva care vrea sa iti faca rau dar tu nu trebe sa suporti o sa iti treaca nu regreta nu tia fost un prieten adevarat

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #288 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 22:59 »
apropo de plimbat cu bicicleta prin parc ~ am avut neplacuta surpriza sa constat ca in Bucuresti in marile parcuri este interzis mersul cu bicicleta.

iar la pistele de biciclete din oras poti avea surprize .... ;D

Offline giovis85

• Full Member
« Răspuns #289 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 23:21 »
in germania biciclistii nu au doar piste au intersectii si semafoare special pt biciclisti iar in romania....
Daca un prieten te-a tradat nu regreta oricine oriunde peste tot este cineva care vrea sa iti faca rau dar tu nu trebe sa suporti o sa iti treaca nu regreta nu tia fost un prieten adevarat

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #290 : Duminică, 27 Martie 2011, 08:32 »
si in romania a inceput aceasta transformare, sunt piste speciale pe trotuare sunt si semafoare  :) hai sa nu fim rai.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #291 : Duminică, 27 Martie 2011, 09:58 »
exista, marci , dar nu inteleg de ce se parcheaza masini pe ele sau ~stalpi de oprire sau tonete de ziare.

aceasta fotografie nu a fost facuta de mine dar intalnesc mereu asa ceva pe strada. si apropo trecand peste aspectul hmmm discutabil..... pietonii pe unde ar trebui sa circule?

cred ca la mine in cartier jumatate din alei sunt ocupate de pistele de biciclete pietonii ramanand sa circule .... pe unde pot .... noroc ca nu sunt prea multi doritori de a merge cu bicicleta.

am o mare nemultumire fata de cum este gestionat cartierul meu de catre edili. poate sunt intradevar prea exigenta ....

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #292 : Duminică, 27 Martie 2011, 12:24 »
   In Anglia, pistele de biciclete nu sint pe trotuare, ci pe carosabil. Si oricit de multe masini ar fi, niciuna nu incalca pista de biciclete, ea ramine libera, chiar daca in acel moment nu circula biciclisti.

Offline giovis85

• Full Member
« Răspuns #293 : Duminică, 27 Martie 2011, 13:20 »
ce fericiti sunteti voi astia cu piste in sebes nu sunt piste iar pe sosea daca intri cu bicicleta iti risti viata

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #294 : Duminică, 27 Martie 2011, 18:20 »
ce zici de role? cu astea nu-i nevoie de piste speciale

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #295 : Duminică, 27 Martie 2011, 21:22 »
am o mare nemultumire fata de cum este gestionat cartierul meu de catre edili. poate sunt intradevar prea exigenta ....

Pentru Romania chiar esti prea exigenta. Altfel, esti normala :)

Offline giovis85

• Full Member
« Răspuns #296 : Duminică, 27 Martie 2011, 21:25 »
romania tara tuturor posibilitatilor imposibile intrii in spital cu o boala si iesi cu 12

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #297 : Duminică, 27 Martie 2011, 21:30 »
romania tara tuturor posibilitatilor imposibile intrii in spital cu o boala si iesi cu 12

E bine ca iesi  :D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #298 : Luni, 28 Martie 2011, 07:52 »
sanatate maxima @giovis85, spuneai ca te internezi, da de veste !

Offline giovis85

• Full Member
« Răspuns #299 : Luni, 28 Martie 2011, 17:11 »
in viata se poate repara tot mai putin sanatatea,de mic copil am probleme de sanatate mai ales probleme cu spatele sufar de scolioza atat stiu ce grad are nu stiu exact dar se observa ca la un mos de 65 de ani bani pt operatie nu am,daca ma duceam sau mai bine spus daca parintii mei observau ca am probleme acum nu ajungeam in asemenea hal,mai sufar si de strabism iaras-i o boala care o observa alte persoane iar asta nu e tot,stomatologic sunt praf in plus am si niste eruptii pe corp care nu stiu de unde vin,sper ca voi afla saptamana viitoare si credeti ca asta e tot? va inselati nu exagerez deloc e destul sa ne intalnim si veti observa ca am dreptate mai am si ceva probleme cu inima nu stiu exact ceva cu ventricolul stang,si totusi am rezistat pana acum,80% din probleme se pot rezolva cu bani multi bani,cateodata ma intreb de ce Dumnezeu ma pedepsit asa cu ce am gresit,dar sunt constient ca trebuie sa merg mai departe,problema mea e pesimismul si parerea proasta despre propria persoana ,acum intelegeti dc nu prea mai am motive sa traiesc?