in viata se poate repara tot mai putin sanatatea,de mic copil am probleme de sanatate mai ales probleme cu spatele sufar de scolioza atat stiu ce grad are nu stiu exact dar se observa ca la un mos de 65 de ani bani pt operatie nu am,daca ma duceam sau mai bine spus daca parintii mei observau ca am probleme acum nu ajungeam in asemenea hal,mai sufar si de strabism iaras-i o boala care o observa alte persoane iar asta nu e tot,stomatologic sunt praf in plus am si niste eruptii pe corp care nu stiu de unde vin,sper ca voi afla saptamana viitoare si credeti ca asta e tot? va inselati nu exagerez deloc e destul sa ne intalnim si veti observa ca am dreptate mai am si ceva probleme cu inima nu stiu exact ceva cu ventricolul stang,si totusi am rezistat pana acum,80% din probleme se pot rezolva cu bani multi bani,cateodata ma intreb de ce Dumnezeu ma pedepsit asa cu ce am gresit,dar sunt constient ca trebuie sa merg mai departe,problema mea e pesimismul si parerea proasta despre propria persoana ,acum intelegeti dc nu prea mai am motive sa traiesc?