Autor Subiect: Sanatate  (Citit de 252563 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dadus

• Full Member
  • Mesaje postate: 184
Răspuns: Sanatate
« Răspuns #105 : Vineri, 14 Mai 2010, 18:31 »
Copii...
de la Sibiel am venit cu un genunchi mai măricel... care mă îngrijorează....
aştept remedii.... afară de stat cu el în sus.... nu cred în asta.... unghiul ideal pt relaxare este ...30 cm..
trb mai mult de atât....(sfaturi)
[/quote
Steliana inteleg ca piciorul iti face probleme in continuare
Ia niste Ketonal 2 tablete pe zi cu niste protectie gastrica-fie ranitidina 2tb pe zi fie omez 2tb pe zi dar neaparat dute la doctor probabil iti trebuie o radiografie sa nu fi facut un pic de apa la genunchi.Tine-ma la curent

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #106 : Vineri, 14 Mai 2010, 19:26 »
Mulţumesc drăguţa mea Dadus!
Am încercat remedii.... casnice.. adik ce am considerat eu....
văd că se îngroaşă gluma...... chem salvarea.... de aceea plătesc.... ohooo.. căt..
nihil sine deo

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #107 : Luni, 17 Mai 2010, 10:45 »
Excesul de sare, zahar si ...minciuni !!!

Fratilor,LINGETI SARE,SPARGETI COFETARIILE SI TAIATI PORCU"

Excesul de sare, zahar si ...minciuni !!!

Europenii importau cantitaţi imense de sare din Dacia, deşi aveau şi ei exploatări. De ce?Sarea  lor era fără iod! Fără iod in alimentaţie e jale!

"Ca sarea în bucate", spune povestea, ca măsură a iubirii! Mesajul e mai actual ca niciodată  si e singura poveste de acest fel de pe Pământ! Dar l-au modificat!!!

Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii!   "Ăsta" avertisment medical, nu Petre Ispirescu!

Să  luăm cuvânt cu cuvânt: exces, sare, zahăr.

Ce înseamnă exces? La prima citire, prea mult, dar raportat la ce? La masa corporală?

Între corpul unui copil de 20 de kilograme şi cel al unui adult de 120, e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunţi exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.

Între cel de la munte care bea apă puternic magnetizată şi aproape pură şi cel de la şes care primeşte apa cea mai infectă, cel de la munte va solubiliza si elimina mult mai repede substanţele!

De fapt cui se adresează televiziunile cu aceste spoturi? Că nu suntem toti la fel! Suntem unici doamnelor si domnilor, cu organele noastre, cu metabolismul nostru, cu stilul de viaţă, cu totul, fiecare e unic în felul său!

Şi nici nu avem aceeaşi grupa sanguină! RH*-ul - purtătorul de oxigen din sange, difera de la un individ la altul! Unii au predominantCuprul*(-) alţii - cei mai multi - Fierul (+) !

Sarea! Orice reacţie a apei cu sarea produce căldură! Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de 11 000 de ori viteza transferului informaţional către creier!!! Hmmmm! Intuiţia îmi spune că ăsta e scopul lor: să devenim legume! La muncă şi înapoi acasă, la televizor. Unde ni se repetă zilnic prostiile astea: excesul de sare zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătaţii!

Dar excesul de alcool tutun şi medicamente? Nu e mai periculos? Ba da! Dar aduce profituri imense, accize şi taxe! La nivel mondial! Şi e bine să ai cat de multe legume în sistem ! Pentru ca "legumele" îşi plătesc taxele.la zi !

Amintiti-va! Ce recomandari face medicul prima data unui pacient in spital? Ii schimbă regimul alimentar, fără sare. adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot. Amorţeşte creierul pentru că altfel, acesta, ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii!

Dar zaharul? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii! Vorbim de zaharul natural din fructe, sintetizat de natura cu ajutorul apei! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine. naturala! Glucoza participă  direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN)* !!! Adică a evoluţiei dvs.!

Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentrarea vin din zaharurile naturale ! Şi la fel si evoluţia dv. genetică !

Grăsimile?! Să vedem ce spun studiile: colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovare; este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcţionare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. (JAMA 2001; 285:2486-2497). Asta până când, cei de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de "bolnavi" şi 4,3 de miliarde de dolari pe an, câştig, dintr-un foc! .

Între  "ştiinţa" unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales Intuiţia! Tot cu slană, pită şi pălincă trăieşte!

Din Romanul   Apa - secretul vietii Dan Scriban ian.2010

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #108 : Marți, 18 Mai 2010, 21:33 »
sanatatea contribuie la aparitia sentimentelor pozitive, intocmai cum absenta supararii si a stresului favorizaeza  mentinerea sanatatii.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #109 : Miercuri, 19 Mai 2010, 00:08 »
pentru că trb să stau cu piciorul drept....drept...
încerc o stare de mulţumire.... fără să mă gândesc la ce mă pot aştepta la următoarea... evaluare..
nihil sine deo

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #110 : Miercuri, 19 Mai 2010, 00:14 »
pentru că trb să stau cu piciorul drept....drept...
încerc o stare de mulţumire.... fără să mă gândesc la ce mă pot aştepta la următoarea... evaluare..

Draga mea, lasand gluma la o parte, cred ca ar trebui sa te internezi pentru niste investigatii mai serioase, ca asa ceva nu trece de la sine! Nu te supara de sfat, dar chiar ma ingrijoreaza starea ta!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #111 : Miercuri, 19 Mai 2010, 00:25 »
Citat
Europenii importau cantitaţi imense de sare din Dacia, deşi aveau şi ei exploatări. De ce?Sarea  lor era fără iod! Fără iod in alimentaţie e jale!
si sarea noastra e tot fara iod. iodul este adaugat in sare pentru a preveni diverse boli. foarte bine putea fi adaugat in alte alimente, dar a fost aleasa sarea pentru ca este ieftina si folosita in toate gospodariile.
Citat din: carmentoma
Draga mea, lasand gluma la o parte, cred ca ar trebui sa te internezi pentru niste investigatii mai serioase
chiar asa! ar avea nevoie de niste investigatii foarte, foarte serioase.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #112 : Miercuri, 19 Mai 2010, 00:35 »
păi.... drăguţii mei dragi...
stau aks în această poziţie.... cu calc  pe picioare.. să pot fi cu voi..
tocmai la indicaţia medicilor...
ce mă nelinişteşte este faptul că nu ştiu... urmările investigaţiilor ce vor urma..
nu vedeţi că râd mai.... verde...
nihil sine deo

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #113 : Miercuri, 19 Mai 2010, 00:38 »
păi.... drăguţii mei dragi...
stau aks în această poziţie.... cu calc  pe picioare.. să pot fi cu voi..
tocmai la indicaţia medicilor...
ce mă nelinişteşte este faptul că nu ştiu... urmările investigaţiilor ce vor urma..
nu vedeţi că râd mai.... verde...

Da, draguta de tine! Numai tu stii ce ai in suflet acum, cu toata veselia afisata!

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #114 : Miercuri, 19 Mai 2010, 00:46 »
akum este mai puţin umflat...
dar vedem după... rm..ecodopler...alea, alea..
nihil sine deo

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #115 : Miercuri, 19 Mai 2010, 00:50 »
akum este mai puţin umflat...
dar vedem după... rm..ecodopler...alea, alea..

Poti merge fara probleme? Te poti sprijini bine in el?

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #116 : Miercuri, 19 Mai 2010, 00:58 »
nu am dureri..
doar că trb să stau cuminte.. (eu..) până la noi pipăieli şi alea.. alea..
merg ... dar nu am voie  să forţez.. adik...doar cât este necesar
iau arcoxia şi dau cu ceva unguent...
nihil sine deo

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #117 : Miercuri, 19 Mai 2010, 01:13 »
nu am dureri..
doar că trb să stau cuminte.. (eu..) până la noi pipăieli şi alea.. alea..
merg ... dar nu am voie  să forţez.. adik...doar cât este necesar
iau arcoxia şi dau cu ceva unguent...

Multa, multa sanatate iti doresc! 

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #118 : Miercuri, 19 Mai 2010, 01:15 »
mulţumesc!
şi ţie... multă sănătate
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #119 : Miercuri, 19 Mai 2010, 08:18 »
Multa sanatate Steliana!

Sper ca invetigatiile ce vor urma sa fie bune, sa fie de ajuns aceasta relaxare si totul sa se rezolve.
Admir spiritul tau optimism si puterea de a glumi.

Sa te faci bine cat mai repede!