12. Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerata ramane in interiorul intestinului, intra in putrefactie si se creste astfel cantitatea de reziduuri toxice din corp.
13. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine ...
Renuntarea la carne sau reducerea ei in alimentatie duce la eliberarea de cantitati din ce in ce mai mari de enzime ; acestea ataca proteinele din peretele celular si permit astfel celulelor specializate sa distruga aceste celule canceroase .
14. Unele suplimente nutritive ajuta la intarirea sistemului imunitar, cum ar fi: IP6 (inozitolul sau vitamina B9, continut de taratele de grau,seminte, nuci ), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizata din anul 1922 de o sora medicala din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienti cu afectiuni grave. Cele opt plante din reteta originala sunt: ciuline sfant, radacina de brusture, laminaria, trifoi rosu, ulm cu coaja neteda, radacina de revent turcesc, nasturel, macris marunt), antioxidanti, vitamine, minerale, etc., toate stimuland imunitatea sa lupte si sa distruga celulele canceroase.
Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea
programata a celulelor , metoda naturala a corpului de a scapa de celulele bolnave, nedorite si inutile.
15... Cancerul este o boala a mintii, corpului si spiritului.. ..
Gandireapozitiva si o fire activa ajuta pe cel care lupta cu cancerul sa supravietuiasca . Furia, neiertarea si amaraciunea “construiesc” un mediu stresant si acid in corp . Trebuie sa invatam sa avem un spirit iubitor si iertator , sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata !
16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta oxigenului. Facand exercitii fizice zilnice si de respiratie, oxigenul ajunge adanc,la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importanta pentru distrugerea celulelor canceroase.
ATENTIE
1. Nu introduceti recipienti de plastic in cuptorul cu microunde.
2. Nu congelati apa
3. Nu puneti in microunde recipiente cu capace de plastic ....
Dioxina este o substanta ce provoaca cancer in special la sani.
Este extrem de toxica pentru celulele corpului. Dioxina este eliberata din plasticul sticlelor cu apa introduse la congelator. Recent, Dr.. Edward Fujimoto, manager al programului de sanatate din cadrul Castle Hospital, a vorbit, in cadrul unei emisiuni TV, despre pericolele care pandesc sanatatea
A vorbit despre dioxina si raul pe care il poate face... Sa nu se incalzeasca mancarea la cuptorul cu microunde in vase de plastic..... Este vorba, mai ales, de mancarea ce contine grasime.. A recomandat, in schimb ,folosirea de vase de sticla sau ceramica pentru a incalzi mancarea. Se obtin aceleasi rezultate, dar fara dioxina.