Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (19/193) > >>

carmentoma:

--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 13 Mai 2010, 15:46 ---Odinioara, pestele era o mincare preferata de cei cu bani mai putini, acum nu mi se mai pare accesibil tuturor. Iar fructele de mare, nefacind parte din traditia noastra culinara, nu prea sint agreate. Mie nu-mi plac decit crevetii, celelalte pe care le-am incercat, nu.

--- Terminare citat ---

Va mai amintiti de reclama de pe Stadionul Rapid: "Nici o masa fara peste!"?? Era pe atunci alimentul saracului! Acum e un lux pentru majoritatea romanilor! Mie imi place mult cam orice fel de peste! De exemplu fac foarte des file de rechin! Care e foarte bun, indiferent cum l-ai prepara! Mai fac si salata de surimi, cu smantana, castaveti murati taiati rondele si verdeata! Si rondelele de calamar prajite imi plac! Eu consider ca sunt mult mai sanatoase orice fel de produse din peste si derivate! Gusturi!

silviu:

--- Citat din: carmentoma ---Va mai amintiti de reclama de pe Stadionul Rapid: "Nici o masa fara peste!"??
--- Terminare citat ---
nu e peste ca stavridul, nici echipa ca rapidul :D

carmentoma:

--- Citat din: silviu din Joi, 13 Mai 2010, 17:13 ---
--- Citat din: carmentoma ---Va mai amintiti de reclama de pe Stadionul Rapid: "Nici o masa fara peste!"??
--- Terminare citat ---
nu e peste ca stavridul, nici echipa ca rapidul :D

--- Terminare citat ---

Tu esti prea mic! Nu stii cum era!

silviu:
mic de statura sau cum? :-\

carmentoma:

--- Citat din: silviu din Joi, 13 Mai 2010, 17:22 ---mic de statura sau cum? :-\

--- Terminare citat ---

Nu ai spus nimic despre statura ta pana acum!! De fapt nu ai spus nimic despre tine! Esti mister total! Ba ai spus: ca ai barba, mustata si ochi blanzi si caprui! Cam putin!!! Eu, precum sunt sigura ca ai inteles deja, ma refeream la varsta! Gata cu offtopicul!

Vorbeam de peste si sanatate parca!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă