Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (147/193) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 27 Mai 2012, 15:25 ---Un "vinovat" ar mai putea fi si moda hainelor stranse sub sau deasupra buricului (taliei). In anii '50, fetitele purtau de mici rochite cu corset sau centuri in talie stranse pana la limita respiratiei, ceea ce tinea in frau dezvoltarea peste masura a capacitatii stomacului si abdomenului, precum si "lasarea" muschilor abdominali. Azi, este observabil cum, exact la varsta pubertatii si a schimbarii corpului, talia apare la fetite sporadic pe la 10-12 ani, ca pana la 14 sa dispara complet, uneori fiind inlocuita chiar de o burtica sau de "sunci" laterale... deasupra blugilor pe vine.

--- Terminare citat ---

moda corsetului s-a purtat mult timp in urma si nu o consider ceva normal asa cum nu consider normal nici bandajarea picioarelor asiaticelor cu sute de ani in urma pentru a avea picioare mici, acum nu se mai practica si au inceput si ele sa aiba picioare normale ca orice femeie;

probabil ca intradevar daca am purta corset am avea talia de viespe dar mai bine ma bate cineva o saptamana decat sa ma bag intr-un corset din ala; a trebuit o singura data sa port asa ceva , faceam un spectacol la liceu si de atunci am zis ca prefer sa am talia normala decat sa respir pe urechi   :magic:

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 27 Mai 2012, 16:55 ---probabil ca intradevar daca am purta corset am avea talia de viespe dar mai bine ma bate cineva o saptamana decat sa ma bag intr-un corset din ala

--- Terminare citat ---

Am avut asa ceva la rochia de la carnaval... n-am rezistat nici macar pana la premiere.  ;D

silviu:
Sportul din copilărie clădeşte adulţi puternici
Dacă un copil ar face mişcare măcar o jumătate de oră pe zi, riscul de a suferi de o boală gravă la vârsta adultă, de exemplu diabet, s-ar reduce semnificativ, afirmă specialiştii americani de la Clinica Mayo.

Caroline:
6 pauze ori 10 minute face o ora pe zi... O sa propun la directiune sa nu se mai interzica alergatul pe coridoare.  ;D

luciamanta:
Doamna doctor Galina Schatalova despre sistemul de însănătoşire naturală

http://suntsanatos.ro/stil-de-viata/galina-schatalova-tinerete-fara-batranete-cu-hrana-naturala.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă