Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (139/193) > >>

luciamanta:
   Dragilor, stiti ce? Fiecare dintre noi este bine sa consume ceea ce crede ca îi face bine, ceea ce îi place cu adevărat.

silviu:
oho... daca ar fi dupa ce-mi place, as manca numai muschi de vita cu garnitura de mici, file de somon si cartofi prajiti. si as stinge incendiul din deuden cu 5 sticle de chateau mouton-rothschild :thumbup:

Guesswho:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 10 Aprilie 2012, 10:32 ---   Dragilor, stiti ce? Fiecare dintre noi este bine sa consume ceea ce crede ca îi face bine, ceea ce îi place cu adevărat.

--- Terminare citat ---
lucia, se cam bat cap in cap astea doua, partial macar....ce-mi face bine cu ceea ce-mi place cu adevarat... :-\
as manca doar prajituri....am o slabiciune pentru dulciuri, dar controlata din fericire  ;)

luciamanta:
  Guesswho, cine poate si este sanatos, poate servi ceea ce ii face bine ori/si ceea ce ii face placere cu adevarat. Daca precizam numai aspectul placerii si nu luam in considerare aspectul referitor la sanatate, era altceva. Consider ca nu se bat cap in cap cele doua aspecte, cel putin nu pentru toata lumea. Sunt organisme si organisme.

almi_gabi:
o veste buna:  vaccin impotriva cancerului

si o veste proasta:  vaccinul trebuie să mai treacă prin alte câteva teste clinice, iar dacă se va dovedi eficient în continuare, va aparea pe piaţă peste 6 ani

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă