Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (136/193) > >>

Guesswho:
eu nu cumpar apa imbuteliata decat ocazional, folosesc din cea de la chiuveta, filtrata. cat a fost fii-meu mic, am folosit in primul an apa plata, apoi, dupa ce mi-a spus medicul de familie ca anumite "ape" imbuteliate sunt de fapt apa de la robinet imbuteliata, am renuntat sa mai cumpar. Singura apa care-mi place e imbuteliata la noi, dintr-un izvor natural, Amfiteatru se numeste. Si stiu ca e totul ok, am o sursa in interiorul fabricii de imbuteliere.

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Vineri, 06 Aprilie 2012, 13:13 ---fructele si legumele cu ce le speli? ???

--- Terminare citat ---

incredibil, le lustruiesc pe rever  ;D

cu apa ( di' la robinet ) 

luciamanta:
O sa postez aici un link care sa refera la gatitul fara foc.

http://www.eva.ro/blog-sanatate/retete/gateste-fara-foc-paine-raw-cu-leurda-proaspata/

dl_prd:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 06 Aprilie 2012, 16:05 ---Silviu, ai dretate, numai ca eu sunt cam certata cu televizorul... era pur si simplu logic. Normal ca in primul rand conteaza nu numai cantitatea, ci si originea nitratilor (naturali sau artificiali), dar cine mai baga in seama aceste "detalii" cand e vorba de reclama?! Romania e ultima tara care a interzis DDT-ul de pe piata si printre ultimele unde fertilizatorii artificiali se vand la liber, in supermarket. Cu alte cuvinte, ultima piata europeana de fraieri pentru statele europene care isi reglementeaza de mult aceasta problema.

--- Terminare citat ---

pe langa subiectul in discutie ,dar vroiam sa ti zic ca m-am taiat pana la urma la masea , nu am simtit deloc operatia , dar acum recuperarea e nasoala .......sper macar ca finalul sa fie ok si sa nu sufar acum degeaba .tu esti ok?
asa ca de pasti o sa mananc mielul din priviri ca nu pot nici sa inghit apa de durere

Caroline:
Imi pare rau pentru tine... eu n-am avut dureri deloc dupa operatie, n-am luat decat ceva Biseptol, sa previn eventualele infectii, in rest doar putin disconfort, ca nu puteam deschide gura complet si nici manca pe partea aia, din cauza firelor. Insa operatia mea a fost la primul premolar din fata, cu cat e mai spre fundul gurii, la molari, cu atat e mai nasol, ca aia au radacini mai multe si mai adanci.
Pentru durere incearca Ketonal forte (substanta activa e ketoprofen), 1 maxim 2 tablete pe zi, e si antiinflamator si cel mai tare analgezic, se foloseste pentru dureri in fracturi deschise si alte cazuri extreme. Ca antibiotic, daca vrei preventiv Augmentin sau Klabax (claritromicina) sunt si pentru dinti. Eu zic ca pana la Pasti iti trece si o sa mananci si miel... chiar daca nu o sa musti din pulpa, ci o sa-l tai mai intai bucatele mici in farfurie (asa faceam eu cu mancarea). Multa sanatate!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă