Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (134/193) > >>

almi_gabi:
niste radacini ,  poate  pietre sau muschi sau ce'or mai avea aia ; sau copite de iaci  >:D

luciamanta:
   Nu stiu daca procedez bine, dar totusi o sa scriu aici despre o problema de sanatate. Aproape toate apele îmbuteliate (fie că este vorba despre apă carbogazoasă, fie că este vorba despre apă plată) de pe piaţa din România conţin nitraţi. Aşa arată analizele realizate de specialişti în singurul laborator acreditat de certificare a calităţii şi publicate  de verticalnews.ro.

Iar, potrivit documentelor, concentraţiile de nitraţi variază nu doar de la o marcă de apă îmbuteliată la alta. Există diferenţe majore chiar şi între sticlele îmbuteliate de acelaşi producător.

Avand in vedere cele de mai sus, intreb si eu: ar fi mai bine sa folosim apa de la robinet?

silviu:
da, ar fi mai bine.

luciamanta:
  Multumesc, Silviu. O sa folosesc un filtru/purificator de apa si gata, am scapat de apa cu nitrati si mai ales, am scapat de căratul sticlelor cu apă plată. :)

lori:
Bine ai revenit, Lucia!!! :-* In legatura cu apa, as vrea sa remarc faptul ca din copilarie am tot baut apa de la robinet, si am ajuns la "matusalemica"  varsta de acuma. De cand a aparut apa plata imbuteliata a devenit o moda sa bem apa de acest tip. Si s-au facut nenumarate analize care arata ca totusi apa de la robinet este mai sanatoasa decat cea imbuteliata. In legatura cu filtrul pentru apa, sa stii ca sunt mai multe categorii de filtre pentru apa, din care am retinut faptul ca cele mai bune ar fi cele de la Zepter sau Amway.  Multa sanatate si o apa cat mai curata!!! :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă