Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (131/193) > >>

silviu:
da, am auzit si eu ca astia devin nemuritori. apoi, plictisiti de compania pamantenilor vulgari, trec pe carne prajita si sucombeaza in sfarsit prin deces, datorita leziunilor stomacale incompatibile cu viata terestra :'(

Caroline:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 02 Aprilie 2012, 21:01 ---nu-i doar o dieta, asta e un mod de viata pt unii ...care stiu, pot si vor  :applause:

--- Terminare citat ---

Guess, frumos articol dar nu prea vad cum sa-l pui in aplicare, fara sa dai dintr-o piedica in alta. Sa presupunem ca traiesti in Romania, intr-un orasel ca al meu, unde iarna nu gasesti la piata decat 2 - 3 feluri de legume (din alea care trebuie fierte) si fructe doar din import. Nici pomeneala de alge marine sau germeni de nu stiu care, nici macar de salata verde iarna (si la noi iarna tine 6 luni). Personal, eu mor dupa salata de alge si meniurile doar inabusite de la chinezi sau salatele de cruditati cu migdale sau alte seminte, da' nu cred ca-mi pot permite sa mananc asa ceva zilnic.  :-\

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Luni, 02 Aprilie 2012, 21:42 ---da, am auzit si eu ca astia devin nemuritori.

--- Terminare citat ---
io nu stiam asa, dar noroc cu tine  :coolsmiley:

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Marți, 03 Aprilie 2012, 00:32 ---Guess, frumos articol dar nu prea vad cum sa-l pui in aplicare, fara sa dai dintr-o piedica in alta.

--- Terminare citat ---
ei, nici nu m-am gandit ca l-ar pune cineva integral in aplicare, ci doar ca am putea spicui cate ceva din el, in functie de preferintele personale. eu pot aplica, dar o zi/saptamana, cum spuneam mai sus. n-as putea adopta acest stil de viata pentru ca "poftesc" destul de des...la o carnita pe gratar, un mic, lactatele , care-s nelipsite la noi, etc ....asa ca aleg doar ce ma avantajeaza  ;)

--- Citat din: Caroline din Marți, 03 Aprilie 2012, 00:32 ---Personal, eu mor dupa salata de alge si meniurile doar inabusite de la chinezi sau salatele de cruditati cu migdale sau alte seminte, da' nu cred ca-mi pot permite sa mananc asa ceva zilnic.  :-\

--- Terminare citat ---
este la noi un restaurant chinezesc unde se gateste foarte bine, si eu sunt amatoare de specialitati de la ei, poate mergem cand vii in Iasi  :)

nickyblu:

--- Citat din: silviu din Luni, 02 Aprilie 2012, 21:42 ---da, am auzit si eu ca astia devin nemuritori. apoi, plictisiti de compania pamantenilor vulgari, trec pe carne prajita si sucombeaza in sfarsit prin deces, datorita leziunilor stomacale incompatibile cu viata terestra :'(

--- Terminare citat ---
:thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă