Aici se discuta > Subiecte generale
Sanatate
Ayouni:
@krissunu, mersi pentru articol... interesant. de chestia cu lobul urechii drepte n-am mai auzit, bine de stiut!
stii cumva, oglinda aceea de sub pat, de ce trebuie sa fie lipita de o tava de plastic?! sau de ce sa aiba partea aceea din plastic?
si altfel, ce ai mai creat?
krissunu:
...@Ayouni ..tot in cartea " Sfaturile parintelui Ludovic " am gasit urmatorul articol:
Gimnastica urechii
In ureche se afla toate punctele centrale ale organismului nostru , iar daca efectuam exercitiile de mai jos , atingem fiecare dintre cele 116 puncte , iar prin aceasta ne punem in miscare toate organele si ne refacem. Fiecare exercitiu sa dureze cinci secunde , adica atat cat numaram pana la 5.
1. Ne piscam loburile urechilor si le tragem in sus si-n jos.
2. Ne prindem urechile cu doua degete si le tragem in sus si-n jos.
3. Introducem in ureche degetul mijlociu si ne frecam cu el puternic, intr-un sens si-n altul, pe portiunea rasucita sub forma de melc.
4. Bagam degetele mici in urechi si le apasam tare in jos.
5. Facem acelasi lucru in sus.
6. Acelasi inainte.
7. Idem inapoi
8. Apasam cu degetul mic urechea pe zona din partea obrazului, anume mica protuberanta, descriind un cerc in sensul acelor ceasornicului.
9. Tot asa, in sensul opus mersului acelor ceasornicului.
10. Tot asta, inainte.
11. Aceeasi, inapoi.
12. Ne "taiem" urechile: cu amandoua palmele, apasam dinspre spate spre fata.
13. ( este cel mai greu exercitiu ) Ne punem pe scoica urechii trei degete, si cu al treilea asezat spre interiorul ei batem toba.Trebuie sa sune bine .
14. Facem mana in forma de scoica, o asezam pe ureche, iar cu cealalta ciocanim.
Seria de exercitii dureaza la un loc cateva minute, si dupa ele ne simtim atat de proaspeti, de parca am fi baut doua-trei cafele. Mai exact , ca sa spunem asa : ca si cum ne-am fi odihnit cateva ore....
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.
....de ce sa aibe oglinda dosul din material plastic !?!?!?....spune ca se refracta undele nocive ale pamantului. ( ..asa scrie in articol ) ...Nu stiu de ce ajuta materialul din plastic ....
Ayouni:
multumesc din nou, krissunu! incep gimnastica urechilor! :)
silviu:
Cele mai bune metode ca să dai jos burta
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Luni, 10 Mai 2010, 23:19 ---Cele mai bune metode ca să dai jos burta
--- Terminare citat ---
Nu stiu de ce, dar sunt convinsa ca tu nu ai nici una nici alta (ma refer la celulita sau burta)! Si atunci te intreb: de ce vorbesti de funie in casa spanzuratului???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă