Aici se discuta > Subiecte generale
Sanatate
almi_gabi:
astia in articol nu zic nimic despre fast food (asa citit pe diagonala :-\ ) si in ultima vreme au inceput sa infloreasca si la noi restaurantele de genul asta si shaormeriile'
covrigii sunt oare fast food?
Guesswho:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 14 Martie 2012, 12:25 ---covrigii sunt oare fast food?
--- Terminare citat ---
as zice ca da, si eu mai iau uneori la birou covrigi cu seminte de floarea soarelui....sau cu nuca si miere....cu unul din asta pana pe la 2-3 nu-mi mai e foame...dar n-o fac zilnic
micaela:
uite o infomatie pentru cei si cele care au un problem (de genul masculin, ca-i de rau >:D ;D) cu pufosenia. :)
anul trecut am cumparat de pe internet un relax&tone (la aproape juma' de pret fata de cel la care-l comercializau cei cu reclama, si am impresia ca e identic). nu ma asteptam sa fie cine stie ce si sa tina cine stie cat, dar mi-am spus ca oricum costa cat doua sedinte de masaj, deci merita incercat.
dupa cum se obisnuieste, l-am utilizat cu veselie si consecventa cateva zile (masaju-i minunat), dupa care am inceput sa uit de el, daca am vazut ca nu m-a daruit rapid cu dimensiunile lui Kate Moss. ;D
Fi-miu insa, aflat la varsta adolescentei si preocupat de forma abdomenului sau, a perseverat prin iarna si... surpriza, mica pufosenie care incepuse sa-i apara si sa-l enerveze, a disparut si a lasat in urma un abdomen pe care poti sa spargi nuci.
Ia te uita, mi-am zis, si cum a venit primavara si am inceput sa am o relatie neamicala cu colaceii (ca sa nu zic colaci) crescuti enervant peste iarna, am reinceput masajul cu relax&tone, de vreo 10 zile, aproximativ o ora pe zi. Si zau ca rezultatele sunt vizibile. Ma si mir. foarte. O sa continui pana o sa ma priveasca Claudia Schiffer cu invidie. :uglystupid2: (adica intr-o viata viitoare ;D)
merita sa incercati.
Guesswho:
interesant Micaela....despre asta e vorba? http://www.top-shop.ro/relax_tone_anticelulita-86494-mm.html?csu=general>v=1&cex=105901&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=ro_gen_general_sem_google_1__relax%26tone&referrer=google_sem_105901&gkw=relax%26tone&gclid=CKjSloTH5q4CFYIu3woddz59gA
eu n-am crezut in aparatele de genul asta, m-am bazat pe exercitiile de la sala, dar e bine de stiut.... ;)
acum ai si motivatia necesara sa te tii de treaba pentru ca vezi rezultatele, asa ca.....bafta!
cea mai buna recomandare e dupa ce ai folosit produsul si ai obtinut efectele scontate :)
micaela:
da, produsul este asta, desi cred ca e alt site. cred ca a costat in jur de 110-120 roni, numai.
eu n-am timp de sala si nici nu prea mai am chef sa ma obosesc pe acolo, asa ca e mult mai comod sa-mi lucrez musculatura uitandu-ma la TV. :)
da, vizibil are rezultate. ma tin de el, de data asta. la viteza mica il folosesc si pentru masaj facial. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă