Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (66/193) > >>

EUGENIA110:
   Ce pacaleala! Dieta asta este atit de saraca in calorii, incit slabesti 4 kg in 7 zile ( ceea ce e de fapt o mare greseala, deoarece  ar trebui sa slabim cam 3-4 kg intro luna ), chiar si in cazul in care pestele e inlocuit de un alt fel de carne slaba, pui, curcan, vita; pestele nu "arde grasimile", deoarece, pentru digerarea lui, organismul nu depune efort si nu consuma calorii, asa cum se intimpla de exemplu in cazul consumului carnii de vita.

silviu:

--- Citat din: eugenia110 ---pestele nu "arde grasimile", deoarece, pentru digerarea lui, organismul nu depune efort si nu consuma calorii, asa cum se intimpla de exemplu in cazul consumului carnii de vita.
--- Terminare citat ---
organismul depune efort si cand dormi, fara ca sistemul digestiv sa aiba vreo activitate. el arde calorii pentru a te tine in viata.

Ce trebuie să ştii despre uleiul de palmier

EUGENIA110:
  Da, Silviu, organismul consuma calorii tot timpul pentru a ne tine in viata, e adevarat. Am vrut sa precizez ca pestele nu face parte din acele alimente care necesita un efort si consum mare pentru procesare si am facut comparatie cu carnea de vita. Ce sa mai spun de alimentele care contin asa zisele calorii negative, adica au mai putine calorii decit
consuma organismul nostru pentru a le prelucra si transforma in substante necesare lui, un bun exemplu fiind ananasul.......

NeliTTT:
N-am inteles prea bine din ce ai scris tu. Adica e bine sa mancam ananas sau nu?

almi_gabi:

--- Citat din: NeliTTT din Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 19:09 --- Adica e bine sa mancam ananas sau nu?

--- Terminare citat ---

e bine doar daca iti place  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă