Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (64/193) > >>

marcutza:
nu-mi plac dulciurile dar din cauza ierni voi renunta doar la 2 kg.

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 06 Aprilie 2011, 21:43 ---Un sondaj de opinie realizat în Anglia a arătat că multe tinere ar renunţa la un an din viaţă doar să fie slabe. Tu ce ai fi dispusă să faci?

--- Terminare citat ---

reciproca este adevarata?    ;D

silviu:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 06 Aprilie 2011, 22:26 ---cu vreo patru kile in minus m-as declara foarte multumita  ;)

--- Terminare citat ---
poti scapa f usor de ele :)
cred ca acele tipe care ar fi gata sa renunte si la 20 de ani din viata pentru o silueta de invidiat sunt f tinere si f obeze. si le inteleg. am vazut zilele trecute o fata de vreo 17 - 18 ani, genul de persoana pe care preferi s-o sari decat s-o ocolesti :( mergea agale si musca dintr-un sandvis urias >:( nu inteleg cum la o varsta atat de mica era atat de mare la corp ???

--- Citat din: marcutza din Miercuri, 06 Aprilie 2011, 22:59 ---nu-mi plac dulciurile dar din cauza ierni voi renunta doar la 2 kg.

--- Terminare citat ---
din cauza iernii trecute vei renunta la 2 kg ???

marcutza:
da, din cauza iernii renunt, trebuie pt ca (ti-am mai spus) e mai sanatos plus ca vine caldura  ::)

marcutza:
Mancam in functie de starea de spirit

Bucurestenii activi online, pe retele de socializare si bloguri, consuma diverse feluri de mancare in functie de starea de spirit pe care o au, mancatul fiind pentru ei o activitate influentata de stari si sentimente.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă