Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (61/193) > >>

giovis85:
am gasit un articol referitor la singuratate si mi-am dat seama ca aceasta campanie poate reduce problema singuratatii  http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/singuratatea-ucide-ai-grija-de-prieteni-pentru-sanatatea-ta-1031934
sursa ziare.com

giovis85:
va invit daca doriti sa vorbiti si voi despre problemele de sanatate care va influienteaza viata,ale mele le gasiti mai sus,haideti sa vb ca intr-o familie poate sa ne si ajutam reciproc

almi_gabi:

--- Citat din: giovis85 din Luni, 28 Martie 2011, 17:11 ---in viata se poate repara tot mai putin sanatatea,.........

--- Terminare citat ---

cand am citit tot ce ai scris , primul imbold a fost sa te incurajez, sa te imbarbatez sa-ti spun lucruri de genul gandeste pozitiv, priveste partea plina a paharului etc, etc, etc ~ cand de fapt realizam ca aceste cuvinte ar fi un stereotip . intalnesc pe strada oameni care au probleme de sanatate mari ~ asemanatoare cu ale tale sau chiar mai grele ~ nu stiu ce este in sufletul lor dar le vad tristetea din privire si ma simt abatuta.

ce pot sa-ti spun este ca problemele tale de sanatate (vizibile) nu conteaza (cel putin pentru mine). nu judec dupa aspectul exterior.
sanatate multa!

marcutza:
offf copilasi dragi...numai sanatate si noroc sa va dea bunul Dumnezeu !!!

almi_gabi:
apropo de sanatate ~ cand ai nopti "albe" din cauza starii de sanatate incepe sa se dilueze gandirea pozitiva, increderea si sentimentul de siguranta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă