Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (59/193) > >>

marcutza:
si in romania a inceput aceasta transformare, sunt piste speciale pe trotuare sunt si semafoare  :) hai sa nu fim rai.

almi_gabi:
exista, marci , dar nu inteleg de ce se parcheaza masini pe ele sau ~stalpi de oprire sau tonete de ziare.

aceasta fotografie nu a fost facuta de mine dar intalnesc mereu asa ceva pe strada. si apropo trecand peste aspectul hmmm discutabil..... pietonii pe unde ar trebui sa circule?

cred ca la mine in cartier jumatate din alei sunt ocupate de pistele de biciclete pietonii ramanand sa circule .... pe unde pot .... noroc ca nu sunt prea multi doritori de a merge cu bicicleta.

am o mare nemultumire fata de cum este gestionat cartierul meu de catre edili. poate sunt intradevar prea exigenta ....

EUGENIA110:
   In Anglia, pistele de biciclete nu sint pe trotuare, ci pe carosabil. Si oricit de multe masini ar fi, niciuna nu incalca pista de biciclete, ea ramine libera, chiar daca in acel moment nu circula biciclisti.

giovis85:
ce fericiti sunteti voi astia cu piste in sebes nu sunt piste iar pe sosea daca intri cu bicicleta iti risti viata

almi_gabi:
ce zici de role? cu astea nu-i nevoie de piste speciale

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă