Aici se discuta > Subiecte generale
Sanatate
silviu:
olanesti, calimanesti, caciulata... am trecut si eu pe-acolo.
luciamanta:
Poti sa imi spui cate ceva de Caciulata sau Calimanesti? In aceste 2 statiuni eu nu am fost. As vrea sa incerc pe viitor... La Olanesti cred eu, e cal mai bine, sunt multe magazine, restaurante cu muzica, terase aranjate cu gust... E animatie...
silviu:
da, e mai fain la olanesti. dar terase si restaurante sunt peste tot acum. sunt mai incantat de zonele fara terase cu muzica.
Ayouni:
TERASE??? TERASA??? a rostit cineva acest cuvant odios? poate ca ar trebui sa tratez acest subiect la topicul "cum sa traim intr-o lume a grosolaniei" dar daca s-a invit acum si aici, gata, al ataque mis valientes! pentru ca totusi e vorba de sanatate! pai pe nu stiu care bucatica de trotuar de la parterul nu stiu carui bloc, dintr-un nu stiu care oras, cineva cu spirit intreprinzator si-a instalat o terasa: umbrelute, mese, scaune... pentru ca deja la parter isi facuse un fel de restaurant, l-a prelungit pe trotuar. in urma reclamatiilor frecvente, in sfarsit primaria a venit cu buldozerul, cu politie etc etc, acum un an, au daramat tot, au scos si gresia din trotuar... aiurea! la doua luni, parca nu se intamplase nimic. din cauza lor, vara nu se poate sta cu fereastra deschisa din cauza zgomotului, miros de mancare, cohorte de gandaci... si de atunci, tot asa sunt! bine, stiu ca acest fenomen este foarte des intalnit la noi. acesta este modelul de capitalism importat in romania, una din fetele lui. si ce e mai trist, ca nu se poate face nimic, nimic. ei cu o spaga bine plasata rezolva tot. iar tu mori de gat cu legea de partea ta. ;D
cameliagabriela:
--- Citat din: steliana din Duminică, 23 Mai 2010, 15:24 ---dragii mei...
vă sărut şi vă îmbrăţişez!
am revenit.... dar în picioare
investigaţii... urmează
mă simt mai bine dar tot nesigură de ce vor pune medicii
aveam programare joi la spitalul Elias şi a trebuit să plec urgent din Bucureşti
vă ţin la curent cu sănătatea mea şi mulţumesc celor care mi-au urat de bine.. :-*
--- Terminare citat ---
sanate multa, steliana
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă