Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (29/193) > >>

silviu:

--- Citat din: EUGENIA110 din Duminică, 23 Mai 2010, 11:07 --- De asemenea, la virsta noastra exista riscul de a fi dezamagiti usor sau folositi daca ii alegem pe cei cu o "suprafata" super, pentru ca acestia, avind acest atu, nu ne mai baga pe noi in seama.  :(
--- Terminare citat ---
pentru a fi dezamagit, ar trebui ca mai intai sa ma amagesc, dar nu e cazul. de folosit, da! vreau sa fiu folosit la max :D si chiar am fost folosit de o tipa care voia sa-i faca in oftica ex-sotului. daca eram ceea ce se cheama un om cu picioarele pe pamant, i-as fi spus ca eu imi caut sufletul-pereche, i-as fi vorbit despre dureri de shale, despre nemultumirile mele fata de noua generatie care consuma alcool si trage pe nas... dar fiind un tip cu capul in nori, i-am facut pe plac fetei si l-am innebunit de oftica pe fostul :D desigur, ne-am despartit, dar am ramas buni prieteni si sunt dispus oricand sa-i mai oftic pe fostii ei soti, amanti, prieteni...
--- Citat din: steliana ---vă ţin la curent cu sănătatea mea şi mulţumesc celor care mi-au urat de bine
--- Terminare citat ---
multa sanatate!

steliana:

mulţumesc Silviu!
şi ţie multă sănătate...şi putere de a fi folosit la maxim..
eventual..turbo... ;)

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Duminică, 23 Mai 2010, 15:24 ---dragii mei...
vă sărut şi vă îmbrăţişez!
am revenit.... dar în picioare
investigaţii... urmează
mă simt mai bine dar tot nesigură de ce vor pune medicii
aveam programare joi la spitalul Elias şi a trebuit să plec urgent din Bucureşti
vă ţin la curent cu sănătatea mea şi mulţumesc celor care mi-au urat de bine.. :-*

--- Terminare citat ---

Multa sanatate si bine ai revenit pe forum! Am intrebat de tine, chiar eram ingrijorata, dar inteleg ca lucrurile merg spre bine...Te pup, steliana

pe_jumate:
ce mai faci, steliana? :)
ce mai face piciorutzul??

steliana:
mulţumesc Jazz...
este mai bine...
doar îngrijorarea mă supără
am tot citit pe aici de când am sosit..
în rest.... cuminte...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare