Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (28/193) > >>

anamama13:
si asta ce inseamna ? ca nu mai timp si dispozitie de a descoperi adevaratul om si iei numai suprafata ????

anamama13:
reteta cu aloe ptr cancer...

silviu:

--- Citat din: anamama13 din Duminică, 23 Mai 2010, 07:46 ---si asta ce inseamna ? ca nu mai timp si dispozitie de a descoperi adevaratul om si iei numai suprafata ????

--- Terminare citat ---
nu. asta inseamna ca daca nu-mi place suprafata, nu ma mai obosesc sa scormonesc in adanc.

EUGENIA110:

--- Citat din: silviu din Duminică, 23 Mai 2010, 09:51 ---
--- Citat din: anamama13 din Duminică, 23 Mai 2010, 07:46 ---si asta ce inseamna ? ca nu mai timp si dispozitie de a descoperi adevaratul om si iei numai suprafata ????

--- Terminare citat ---
nu. asta inseamna ca daca nu-mi place suprafata, nu ma mai obosesc sa scormonesc in adanc.

--- Terminare citat ---
Silviu, cred ca la virsta noastra avem destula experienta, incit sa nu avem nevoie de prea mult timp pentru a cunoaste si adincurile unui om. De asemenea, la virsta noastra exista riscul de a fi dezamagiti usor sau folositi daca ii alegem pe cei cu o "suprafata" super, pentru ca acestia, avind acest atu, nu ne mai baga pe noi in seama.  :(

steliana:
dragii mei...
vă sărut şi vă îmbrăţişez!
am revenit.... dar în picioare
investigaţii... urmează
mă simt mai bine dar tot nesigură de ce vor pune medicii
aveam programare joi la spitalul Elias şi a trebuit să plec urgent din Bucureşti
vă ţin la curent cu sănătatea mea şi mulţumesc celor care mi-au urat de bine.. :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă