Aici se discuta > Subiecte generale
Sanatate
carmentoma:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 19 Mai 2010, 00:08 ---pentru că trb să stau cu piciorul drept....drept...
încerc o stare de mulţumire.... fără să mă gândesc la ce mă pot aştepta la următoarea... evaluare..
--- Terminare citat ---
Draga mea, lasand gluma la o parte, cred ca ar trebui sa te internezi pentru niste investigatii mai serioase, ca asa ceva nu trece de la sine! Nu te supara de sfat, dar chiar ma ingrijoreaza starea ta!
silviu:
--- Citat ---Europenii importau cantitaţi imense de sare din Dacia, deşi aveau şi ei exploatări. De ce?Sarea lor era fără iod! Fără iod in alimentaţie e jale!
--- Terminare citat ---
si sarea noastra e tot fara iod. iodul este adaugat in sare pentru a preveni diverse boli. foarte bine putea fi adaugat in alte alimente, dar a fost aleasa sarea pentru ca este ieftina si folosita in toate gospodariile.
--- Citat din: carmentoma ---Draga mea, lasand gluma la o parte, cred ca ar trebui sa te internezi pentru niste investigatii mai serioase
--- Terminare citat ---
chiar asa! ar avea nevoie de niste investigatii foarte, foarte serioase.
steliana:
păi.... drăguţii mei dragi...
stau aks în această poziţie.... cu calc pe picioare.. să pot fi cu voi..
tocmai la indicaţia medicilor...
ce mă nelinişteşte este faptul că nu ştiu... urmările investigaţiilor ce vor urma..
nu vedeţi că râd mai.... verde...
carmentoma:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 19 Mai 2010, 00:35 ---păi.... drăguţii mei dragi...
stau aks în această poziţie.... cu calc pe picioare.. să pot fi cu voi..
tocmai la indicaţia medicilor...
ce mă nelinişteşte este faptul că nu ştiu... urmările investigaţiilor ce vor urma..
nu vedeţi că râd mai.... verde...
--- Terminare citat ---
Da, draguta de tine! Numai tu stii ce ai in suflet acum, cu toata veselia afisata!
steliana:
akum este mai puţin umflat...
dar vedem după... rm..ecodopler...alea, alea..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă