Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In inima Deltei Dunarii, la Mila 23. 3 - 7 iulie 2019
wonderland:
Radu, de mic dejun, scrie:
--- Citat din: admin din Marți, 27 Noiembrie 2018, 08:32 ---Servicii incluse:
• cazare 4 nopti la pensiune de 4*, mic dejun inclus
--- Terminare citat ---
De apa, zice doar ca se circula mult pe apa. :)
SIMONA TM:
--- Citat din: wonderland din Duminică, 03 Martie 2019, 09:43 ---Ups-lumea s-a inscris in liniste.
Pe forum a ramas informatia cu locurile disponibile din februarie, dar pe site ieri, a aparut anuntul ca mai sunt doar doua locuri. Nu e prima oara cand vanez locuri la aceasta excursie. :slap:
Buna , eu renunt la excursia din " Inima Deltei Mila23, 3-7 iulie2019 " ,din mai multe motive personale , dac este o doritoare sa mearga , sa faca demersurile necesare, tel meu 0740134586, Simona Din Timisoara
De curiozitate: Pleacă cineva cu masina, din Iași, Vaslui? Sau din Galati, Braila?
--- Terminare citat ---
wonderland:
Cu greu, am identificat ca sunt un posibil destinatar al mesajului tau. :slap: Pentru ca l-ai intercalat in citat. Eu sunt intr-o nebuloasa, nu pot sa iau nicio decizie, asa ca hai sa crestem sansele ca mesajul tau sa fie vazut si de alte doritoare:
mesaj de la SIMONA TM
Buna , eu renunt la excursia din " Inima Deltei Mila23, 3-7 iulie2019 " ,din mai multe motive personale , dac este o doritoare sa mearga , sa faca demersurile necesare, tel meu 0740134586, Simona Din Timisoara.
floringavril:
Buna,
Sunt din Suceava și m-am înscris pentru -În inima Deltei Dunării, la Mila 23, 3-7 iulie; dacă mai sunt persoane din Moldova (Suceava, Botoșani, Iași...) poate ne organizăm să mergem cu o mașina.
Licuta:
Buna,
Mai merge cineva din Iasi in excursia din Delta , 3-7 Iulie?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă