Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In inima Deltei Dunarii, la Mila 23. 3 - 7 iulie 2019

<< < (4/5) > >>

Gabriel:
Buna tuturor, sunt Gabriel, insotitorul de grup in minunata Delta a Dunarii.Ma bucur sa ne intalnim intr-o atmosfera deosebita, asa cum este Rezervatia Biosferei Delta Dunarii. Locatia este situata intr-o zona linistita, vom efectua plimbari in Delta cu ambarcatiuni cu motor, dar si pe canalele si lacurile din apropierea pensiunii ( apusul de soare este superb),petreceri,muzica, socializare....atmosfera super ! Alte info utile vor fi postate in apropierea evenimentului. Referitor la plecarea de duminica, da, in jurul orei 9-9,30 se pleaca inapoi catre Tulcea.

DannYella:
Buna
Merge cineva cu mașina din București?

Ancutza:
Buna!
Eu plec din Ploiesti cu masina, am locuri libere. Traseul este Ploiesti- Buzau- Braila- Tulcea.

Gabriel:
Buna tuturor ! Revin cu info utile despre excursie- pentru cei care veniti cu masini personale, acestea se pot lasa in zona de unde ne imbarcam catre locatia din Delta-se numeste STUF PARKING din Tulcea. Aceasta poate fi usor introdusa pe Google Maps sau Waze de pe orice dispozitiv mobil sau laptop. Aici va puteti lasa atat autoturismele, 20 lei/zi,hale pazite si acoperite. Mai intai ne intalnim tot grupul miercuri 3 iulie,ora 12, in fata Hotelului Delta.De aici plecam catre locul de imbarcare spre Delta si locul unde se lasa masinile ( cei care nu aveti masini vom lua 1-2 taxi-uri pana acolo). Referitor la taxa de intrare in Rezervatia Delta Dunarii, este de 5 lei/zi si se poate achita online de pe siteul http://www.ddbra.ro sau la casieria Administratiei Rezervatiei Delta Dunarii din Tulcea ( nu platesc pensionarii, cei care locuiesc in anumite localitati din jud.Tulcea,Constanta,Galati). Am vorbit si cu proprietarul pensiunii si ne va ajuta cand ajungem la locatie cu plata,pt cei care nu ati achitat.

Corneliu Ionescu:
Salutare tuturor!
Buna DannYella - si eu plec din Bucuresti si ma gandesc sa merg cu masina. Daca doresti putem stabili impreuna o ora de plecare. Deasemenea, daca mai este cineva interesat, nr. meu de mobil este 0730.546.880

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă