Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe valurile Dunarii. Distractie si multi prieteni noi! Braila 14 - 16 iunie 2019
Rami:
Sunt sigura ca urmeaza sa le primesti!
Are adresa ta de e-mail?
Ne-a rugat sa i le trimitem!
Poate nu a reusit sa le trimita tuturor deocamdata!
Noapte buna!
Gabriel:
Braila 2019 pe valurile Dunarii ! Sper ca v-ati simtit bine,am incercat sa fie un program diversificat si sa plecati cu amintiri faine si prietenie...cu soare...cu ploaie...cu muzica si experiente ! Va multumesc tuturor pentru energia pozitiva transmisa ! Mai multe foto veti primi pe email ( imi puteti tranmite emailurile voastre prin mesaj pe tel meu.il aveti la inceputul postarii excursiei)
Sunny:
Buna dimineata! *|*
Gabriel, felicitari pentru modul in care ne-ai insotit si pentru toate informatiile valoroase pe care ni le-ai transmis. Felicitari pentru tot ce faci! :)
Eu am primit pozele si am dat linkul si fetelor care nu ti-au trimis adresa de email. :magic:
Onix:
O petrecere reusita, am reîntâlnit oameni dragi, am cunoscut altii noi, la fel de simpatici, Dane....you are the best !
Salutari tuturor si sa ne reîntâlnim cu același chef de distracție și în alte acțiuni ! :flori:
ALINA-DELIA:
Felicitari Gabi! Totul a fost super! Despre gasca ce sa spun..... nemaipomenita!!! :applause: :applause: :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă