Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
polixenia:
--- Citat din: mfrangeti din Joi, 02 Mai 2019, 09:24 ---Polixenia, inteleg ca pleci din Constanta? Si eu la fel...
--- Terminare citat ---
polixenia:
--- Citat din: mfrangeti din Joi, 02 Mai 2019, 09:24 ---Polixenia, inteleg ca pleci din Constanta? Si eu la fel...
--- Terminare citat ---
Scuze , am raspuns cu intarziere , nu prea sunt familiarizata cu forumul.
DA , plec cu trenul de 5.20 dimineata , spre Bucuresti . Telefonul meu este 0752091945 , ma poti suna .
Tincuta:
Buna dimineata!
As dori sa particip la activitatea de sambata si duminica mai ales ca am mai fost cu SinglesCamp si imi plac oamenii de aici.
Locuind in Brasov nu am nevoie de cazare.
Poate mai sunt si alti doritori din Brasov?
costi31:
Buna Tincuta , ideea ta nu-i rea , dar pentru asta ar fi trebuit sa te adresezi Agentiei nu pe forum desi nu stiu daca mai este timp pentru o oferta de genul , din cate stiu eu programul este gandit si stabilit cu mult timp inainte , oricum iti doresc mult succes ! :bow:
Datele de contact ale agentiei Bon Voyage Sibiu, cea care ne ajuta cu rezervarile si inscrierile:
office@bonvoyagesibiu.ro
0269.239.095 orele 10.00 – 18.00
costi31:
Aonutza , nici un raspuns , nimic ? ???
Poate ar trebui sa iei in calcul alta solutie , nu te descuraja , depinde de tine , viata-i frumoasa :kissing: *|*
Olivia , lista-i deschisa ... , cei care nu v-ati inscris grabiti-va O0
Mai avem doar o zi ! *|*
Voi ce faceti , sunteti bine ? :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă