Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019

<< < (17/25) > >>

wonderland:

--- Citat din: Tania55 din Marți, 23 Aprilie 2019, 20:54 ---Lidia draga, spune-mi te rog, la 12:30 la Dambul Morii, trebuie sa fim gata echipati pentru plecarea pe traseu ? ... sau, mergem prima data la pensiunea Gentiana si apoi plecam pe traseu ?

--- Terminare citat ---
Tania, cred ca ti-a scapat precizarea deja facuta.  :smitten: :kissing:

--- Citat din: admin din Luni, 26 Noiembrie 2018, 11:25 ---Ziua 1. Vineri 10 mai : Pensiunea Gentiana – Dambu Morii - Canionul 7 Scari si retur
La 12.30 ne intalnim in parcarea din zona Dambu Morii, Timisu de Jos, de unde vom pleca pe traseul care duce la canion. Trebuie sa fiti echipati pentru drumetie si sa aveti sendvisuri si apa la voi pentru ca nu avem unde sa oprim pentru masa de pranz.

--- Terminare citat ---

Pentru cei mai noi:
Mai zice, in prezentare, sa aveti manusi, pentru balustrada rece si obligatoriu CI pentru intrare in canion, plus alte recomandari legate de echipament.

Sa aveti vreme buna si stare vesela. Si, sa vorbiti cat sa ii treaca lui Costi supararea ca e liniste pe topic. :)

Camelia M:
Multumim Wonderland! Si eu am "scapat" precizarea  si asteptam lamuririle Lidiei.
Costi, ideea ta de echipament ne-a lasat fara cuvinte. Poate de aceea e asa liniste- toata lumea cauta fustite.

Tania55:
Multumesc Wonderland, nu am fost sigura ... daca este asa, atunci mai bine mergem vineri dimineata la pensiune, ne lasam bagajele si dupa aceea mergem cu grupul la Dambul Morii (pentru ca eu si prietena mea dormim in Brasov de joi pana vineri).
 Lidia spunea ca la Dambul Morii, in parcare, ne vom aduna, ne vom grupa (ambele microbuze si noi), inseamna ca nu merg toti la pensiune prima data.

costi31:
Camelia , Lambada era o amintire mai veche ( prietenii stiu de ce  :slap: ) In fine " Ce-a fost in Las Vegas ... ramane acolo " ... O gluma si-atat  :faint:
Dar daca ati apucat sa va procurati fustite e fain pt. petrecerea de seara  :thumbup:
Ziua 10 inainte de plecare : Ma gandeam sa scot de prin dulapuri , sa sortez , sa primenesc , ca toate.s pe alte dimensiuni de la un an la altul  :giggle:
Voi ce faceti ? Cum va simtiti dupa atatea sarbatori ?  :bow:  :flori:

Sanda Cimpeanu:
Deschidem lista de transport pentru traseul:
Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Bradet, Sacele

1. Luminita M
2. Catalina I - Ploiesti
3. Tania S. - Ploiesti
4. Daniela T din Bucuresti
5. Oancea Virginia
6. Olivia B- Bucuresti ( precizez ca la dus o sa ma urc din Dambu Morii,  ppt ca vin din Brasov, dar de intors ma intorc la Bucuresti)
7. Georgeta Berbec
8. Monica F. din Bucuresti
9. Liana C. - Bucuresti
10. Sanda Cîmpeanu - București

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă