Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
lidia.Iasi:
Tania, Oli, Camelia, Radu, cel mai bine este sa va intalniti, sa luati un taxi si sa veniti la 12.30 la Dambu Morii in parcare, unde ne vom grupa. Anul trecut, de la gara, taxiul a costat 25 lei. Sunt 10 km si cca 20 min. Asa cum scria si Camelia, este si un bus 17B care merge la Dambu Morii. Eu nu mai am loc in masina iar minibusul de Bucuresti ar trebui sa intre in Brasov si sa piarda o ora. La intoarcere nu vor fi probleme cu transferul pentru ca intram in Brasov.
mfrangeti:
Ma inscriu si eu la transport din Bucuresti. Si vin de la Constanta
Tania55:
Asa vom face Lidia, multumim. Camelia si Radu, dati-ne datele de contact, daca vreti, pentru ca noi celelalte trei avem datele de contact (adica telefonul) ;)
Tania55:
Lidia draga, spune-mi te rog, la 12:30 la Dambul Morii, trebuie sa fim gata echipati pentru plecarea pe traseu ? ... sau, mergem prima data la pensiunea Gentiana si apoi plecam pe traseu ?
Tania55:
mfrangeti ! .. copiaza lista de transport din Bucuresti (de la Oli, ca ea s-a trecut ultima pe lista) si completeaza pozitia 7 cu numele tau si scrie, plecare din Bucuresti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă