Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019

<< < (12/25) > >>

costi31:
Andreea,  f. fain ca v-ati organizat cu transport , eu credeam ca esti pe lista Lidiei , dar e bine si asa !  :bow:
A mai ramas Calin S. din Sebes , cred ca va trebui sa te conectezi din Brasov ...daca nu mai apare alta masina in zona aia... ??? Urmareste forum si vezi cand si unde este locul de intalnire , mai este si Tania 55 , tot din Brasov , aveti ceva companie pana vine microbuzul  :giggle:  :-*

costi31:
Deschidem lista de transport pentru traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Bradet, Sacele

1. Luminita M
2. Catalina I - Ploiesti
3.

Tania S.:
Mai este loc pentru inca o "Tania" ?!Daca tot a venit vorba de transport,subscriu si eu ...de la Ploiesti :

1. Luminita M
2. Catalina I - Ploiesti
3. Tania S. - Ploiesti

la buna ...revedere !!!

xpandreea:

--- Citat din: costi31 din Joi, 18 Aprilie 2019, 16:48 ---Andreea,  f. fain ca v-ati organizat cu transport , eu credeam ca esti pe lista Lidiei , dar e bine si asa !  :bow:
A mai ramas Calin S. din Sebes , cred ca va trebui sa te conectezi din Brasov ...daca nu mai apare alta masina in zona aia... ??? Urmareste forum si vezi cand si unde este locul de intalnire , mai este si Tania 55 , tot din Brasov , aveti ceva companie pana vine microbuzul  :giggle:  :-*

--- Terminare citat ---

Am vorbit cu Lidia in weekendul acesta, cand am fost la Pojorita si sunt persoane care vor merge si cu ea. Cred ca mai este un loc liber din Iasi la ea in masina.
See you soon ! :)

Dan-Mihail Voicu:
Salutareeeeeee!!! Este cineva care vine in excursie pe ruta Pitesti - Campulung - Brasov - Sacele?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă