Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
xpandreea:
Salutare!
As vrea sa ma inscriu si eu la aceasta vacanta , insa as vrea sa stiu daca mai este cineva care merge din Iasi? Daca da, lasa-ti un mesaj va rog. Multumesc.
costi31:
Xpandreea , aici avem transport din Iasi , merge LidiaIasi cu masina , tot cu ea te vei intalni la Cooking Camp Pojorata . Poate va organizati si acolo . Succes ! :bow: :flori:
xpandreea:
--- Citat din: lidia.Iasi din Marți, 22 Ianuarie 2019, 11:01 --- :) :love: Tania, ma bucur mult ca ne vom revedea in Ciucas. E o iesire exact pe gustul tau, cu drumetit prin peisaje superbe iar seara cu dans si distractie :dance:
In privinta transferului din Brasov o sa stabilim cu 3-4 zile inainte, in functie de locurile in masina/microbuz.
--- Terminare citat ---
Buna Lidia,
As dori sa mergem impreuna cu o masina din iasi , daca nu ai facut deja alt plan. Ce parere ai ?
Multumesc.
O primavara minunata ! :)
xpandreea:
--- Citat din: costi31 din Vineri, 22 Februarie 2019, 19:09 ---Xpandreea , aici avem transport din Iasi , merge LidiaIasi cu masina , tot cu ea te vei intalni la Cooking Camp Pojorata . Poate va organizati si acolo . Succes ! :bow: :flori:
--- Terminare citat ---
Buna Costi,
Merci pentru sugestie. Atunci ne vedem in aceasta vacanta. Eu astept vacanta de la Pojorata, pentru ca e prima experienta si sunt curioasa cum va fi. :)
O primavara frumoasa !
Andreea
lidia.Iasi:
Multumesc Costi pentru ca ai fost pe faza si ai oferit informatii celor mai noi :) Mie mi-au scapat mesajele
Eu sunt Lidia, insotitorul vostru de grup in excursie si plec cu masina pe ruta Iasi - Bacau - Buzau - Patarlagele. Am 5 locuri disponibile.
Puteti sa va inscrieti la transport pe acesta ruta, in lista de mai jos. Luati cu copy/paste lista daca va inscrieti
1.Andreea
2.
3.
4.
5.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă