Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
wonderland:
Ai intrebat daca microbuzul e mai mare. ;) Dar Lidia, insotitorul vostru de grup a raspuns deja - si a anuntat ca are 5 locuri disponibile în masina ei, pe traseul cu plecare din Iasi. Care de altfel s-au si ocupat, dar vad ca ai locul rezervat. :strong: Cred ca se justifica un microbuz mai mare doar daca sunt mai multi participanti de pe ruta Iasi - Bacau = Onesti = Brasov, Sacele
Deci, care e ingrijorarea? :angel:
Claudia Nacu:
Sincer? Ma intreb unde incap bagajele si as dori sa nu stam prea ingramaditi :)
wonderland:
Claudia, masina Lidiei are mai mult de 5 locuri :) Sunt convinsa, stiu ca ea a stabilit numarul maxim de pasageri luand in calcul si bagajele.
Dar si bagajele astea, n-ar trebui sa depaseasca un troller din ala accceptat in avion si un rucsac (ala obligatoriu si in drumetie) Sau, un rucsac mare si unul mic.. Zic si io, sunt doar 3 zile, totusi ;D ;)
Si-apoi, ai vazut, Costi s-a oferit sa-si tina pe rand in brate, partenerele de drum, in caz de nevoie. :2funny: :kissing:
costi31:
Da , daaaaa , obligatoriu pe rand fiecare .... in brate cate o ora :giggle: :kissing: :thumbup:
Cine nu vrea ... tot trebuie sa ma paseasca !!!
Lidia deci am stabilit , sper , toate detaliile ;D :strambatura:
Claudia Nacu:
Multumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă