Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea Toamnei in Marginimea Sibiului. Editia VIII. 13 - 15 septembrie 2019
Rodica_I:
--- Citat din: Florentina Negru din Vineri, 12 Iulie 2019, 17:55 ---Buna tuturor,
Rodica iti multumim pentru initiativa de transport pentru care optez si eu:
Lista transport Bucuresti-Gura Raului
1.Rodica I
2.Florentina N
3.Cristina L
--- Terminare citat ---
Super lista .... incapem in autoturismul lui "Camit" ;D ;D
DB-01-VIN:
Saluate tuturor. M-am mobilizat (cu ajutorul Samizei) si am achitat avansul pt.eveniment. Si eu voi lua una din masini (in functie de cate locuri este nevoie) in cazul in care nu se strang destule persoane pt.rezervarea unui microbuz. Sunt din Targoviste dar pot veni in Bucuresti, Pitesti sau Ploiesti daca este necesar pt.plecarea cu microbuzul. Si daca se aduna 4 persoane doritoare le pot lua cu masina din orasele de la sus sau de pe traseu...
Pentru cei care inca stati in dubiu & sunteti nehotarati, va spun ca doar lipsa timpului si a altor evenimente m-au impiedicat sa mai particip la iesirile SC. Cat priveste acest eveniment, am fost si in anii trecuti (la Sibiel) si va incurajez sa va inscrieti. Cuvintele nu pot exprima starea de bine pe care am trait-o acolo (toti participantii indiferent de varsta). Este o experienta care merita traita.
DB-01-VIN:
Ma adaug listei. Voi veni undeva pe traseu ca sa ma intalnesc cu microbuzul.
1.Rodica I
2.Florentina N
3.Cristina L
4. Radu R.
Rodica_I:
;) :applause: :applause:
ANCUTA66:
Buna ziua tuturor, voi veni in aceasta minunata excursie din Cluj-Napoca cu masina. Daca sunt doritori mai am trei locuri disponibile, anuntati pe forum si apoi vom lua legatura. O zi frumoasa.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă